Haberler

MHP'li Aday Yıldız, Konak Mahallesi'ni Ziyaret Etti

MHP Malatya milletvekili adayı Arif Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt’a bağlı Konak Mahallesi’ni ziyaret etti.

MHP Malatya milletvekili adayı Arif Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt'a bağlı Konak Mahallesi'ni ziyaret etti.

MHP Malatya milletvekili adayı Arif Yıldız, seçim çalışmaları kapsamında Yeşilyurt'a bağlı Konak Mahallesi'nde esnaf ve vatandaşlarını ziyaret etti.

Yıldız, "Dünya ülkelerinde sadece Türkiye'de gençliğe önem veren ve onu bayramla kutlayan sadece biz varız. Bunu daha da güçlendireceğimize, AKP iktidarı milli günlerimizi, değerlerimizin hiçbiri kalmadı" dedi.

Milliyetçi Hareket iktidarında Büyükşehir yasasını değiştireceklerini belirten Yıldız, Konak'a belde belediye statüsünü ve köyleri yeniden kuracaklarını kaydetti. Konak'a daha iyi hizmet edilmesi için belediye statüsünün verilmesi gerektiğini vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:

"Milliyetçi Hareket iktidarında hem il özel idarelerini hem belde belediyelerini hem de köyleri yeniden tesis edeceğiz. Vatandaşların yerinde hizmet almalarını sağlayacağız. Bunun için de Milliyetçi Hareket'in tek başına iktidar olması gerekiyor. Bunun yolu da hem Konak'ın hem de Malatya'nın Milliyetçi Hareket'e tam destek vermesiyle mümkündür."

"KAYSIYA TABAN FİYAT VERECEĞİZ"

Yıldız, Milliyetçi Hareket iktidarında en düşük emekli maaşının asgari ücret kadar yani bin 400 lira olacağını söyleyerek, "Asgari ücreti bin 400 lira yapacağız ve vergi almayacağız. Muhtaç ailelerimizden bir kişiye iş imkanı sağlayacağız. İş imkanı sağlayamadığımız aileye 'Hilal Kart' vereceğiz ve her ay 700 lira para yatıracağız. Kayısıyı milli ürünler arasına alacağız ve taban fiyat uygulaması uygulayacağız. Kayısının tanıtımını devlet eliyle sağlayacağız. Böylelikle hem kayısı üreticimiz hem vatandaşlarımız hem de esnaflarımız rahat bir nefes alacak" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Arif Yıldız Yeşilyurt Malatya Konak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title