Haberler

MHP'li Aday Senem Kılıç: "İzmir'i Koşulsuz, Şartsız Seviyoruz"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir Milletvekili adayı Senem Kılıç, İzmir'i seçimden seçime hatırlamadıklarını, İzmir'e hizmet etmek için de oy verilmesi şartı koşmadıklarını söyledi.

MHP İzmir 1. Bölge 2. sıra Milletvekili adayı Senem Kılıç, genel seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Gittiği yerlerde partisinin projeleri hakkında vatandaşlara bilgi veren Kılıç, İzmir'e hizmet etmekten vazgeçmeyeceğini söyledi. İzmir'de yaşadığını, ailesinin İzmir'de olduğunu ifade eden Kılıç, "İnsanlar, nasıl evini ve ailesini koşulsuz seviyorsa, ben de her ne olursa olsun İzmir'e hizmet etmekten vazgeçmeyeceğim" dedi.

Önemli olanın geçici değil kalıcı hizmet üretebilmek olduğunun altını çizen Senem Kılıç, "Ülkemizin geleceği için bütün İzmirliler'i milliyetçi olmaya ve Milliyetçi Hareket Partisi'ne oy vermeye davet ediyorum" diye konuştu. Seçim kampanyalarında dinin istismar edilmesine parti olarak sonuna kadar karşı olduklarının altını çizen Kılıç, milletin küçük parçalara ayrılarak ötekileştirilmesini ve herkesin herkese düşman hale getirilmesini kaygıyla izlediklerini açıkladı. İzmir'i İzmir yapan değerlerin aşağılanarak yok sayıldığını öne süren Kılıç, sözlerine şöyle devam etti:

"İzmirli olmak, İzmir'i İzmir yapan değerlere sahip çıkmaktır. Ancak görüyoruz ki, İzmir'i temsil etmeye talip olanların, başta İzmir'in değerleriyle sorunları var. Sevgileri, gelip geçici ve şartlı. Bize oy verirseniz sizi severiz, vermezseniz ne hizmet getiririz, ne de hizmet gelmesine izin veririz zihniyetine sahipler. 'Bize oy vermezseniz İzmir'i kaderine terk ederiz' diyenlerin, her seçim geldiğinde İzmirli'nin karşısına çıkıp oy istemesi ise ayrı bir vaka. Biz, Milliyetçi Hareket Partisi'ne gönül vermiş İzmirliler olarak her şeyden önce tüm hemşehrilerimizin değerlerine ve görüşlerine saygı duyulmasını önemsiyoruz. İzmir'i sevmenin koşulunun olmadığını, gerçek bir İzmirli'nin her ne olursa olsun İzmir'i gönülden sevmekten vazgeçemeyeceğini ve İzmir'ine dil uzatanları da İzmirli olarak görmediğini biliyoruz" dedi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Senem Kılıç İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title