Haberler

MHP'li Adan: Türkiye Bunların Hataları Hesapları Uğruna Daha Fazla Bedel Ödeyemez

Mhp Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan gündemi değerlendirdi.

Mhp Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan gündemi değerlendirdi. Adan, "Sözde çözümün günahını milletimiz canıyla, kanıyla ödemektedir. Güneydoğu'dan her gün şehit haberleri gelmektedir. Düne kadar emniyet güçlerimizin elini kolunu bağlayan, bölücülerle aynı masa etrafında poz veren bu iktidar; bugün terörle mücadele ettiğini iddia etmektedir. Terörü palazlandıran, teröristi şımartan, bölücülerin iştahını kabartan bizatihi AKP'dir. Anayasayı kendilerine yontmaktadırlar Türkiye bunların hesapları uğruna daha fazla bedel ödeyemez. Suriyeliler sorunu artık ülkemizin ve milletimizin bekası meselesi halini almıştır" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan yaptığı yazılı basın açıklamasında gündemi değerlendirdi. Çözüm süreci ve akademisyenlerin bildirisini eleştiren Adan, "Son aylarda Türkiye birçok olumsuzluğu, birçok belayı aynı anda yaşamaya başlamıştır. Ülkemizin bir bölümünde aylar boyunca, herkesin gözü önünde hendekler açılırken, çukurlar kazılırken kulağının üstüne yatan AKP Hükümeti; adına çözüm dedikleri ihanet sürecinin milletimize olan ağır maliyeti ile bugün yüzleşmek zorunda kalmıştır. Sözde çözümün günahını milletimiz canıyla, kanıyla ödemektedir. Güneydoğu'dan her gün şehit haberleri gelmektedir. Düne kadar emniyet güçlerimizin elini kolunu bağlayan, bölücülerle aynı masa etrafında poz veren bu iktidar; bugün terörle mücadele ettiğini iddia etmektedir. Terörü palazlandıran, teröristi şımartan, bölücülerin iştahını kabartan bizatihi AKP'dir. Terörle mücadele ediyormuş gibi görünüp, milletimizin milli manevi duygularını algı oyunlarıyla kendi politik çıkarları için dönüştürmeye çalışmaktadırlar. Milletin kesesinden harcayarak Türkiye'nin yedi bölgesine gönderdikleri dünkü akiller, bugün barış sevdalısı çakma akademisyenler olarak karşımıza çıkmıştır. O gün el üstünde tutulan ve akil adam organizasyonlarının merkezinde oturtulanlar bugün devlete meydan okumaktadır. Sorarız şimdi, bunun günahı vebalı kime aittir? Dünün akillerini, bugünün çakma akademisyenlerini besleyip büyütenler kimlerdir? Dün ruh ikizi olan AKP ve akillerin bugün düşman olması bize inandırıcı gelmemektedir. Akiller, sözde akademisyenler ve AKP Hükümeti suç ortağıdır. Sayın Başbakan bu sözde akademisyenlere cevap verirken; 'hangi çağdaş hukuk ülkesi bir ilçede silah yığınağı yapılmasına müsaade eder' diye sormaktadır. Bu sorunun bize göre tam karşılığı 'şecaat arz ederken sirkatin söylemektir'. Sayın Başbakan, üç yıl boyunca birçok ilçeye hendekler kazılmasına, çukurlar açılmasına, silah yığınakları yapılmasına, teröristlerin resmi geçit yapmasına göz yuman siz değil miydiniz? Siz kimi kandırıyorsunuz? Siz milletimizle dalga mı geçiyorsunuz?" diye sordu.

SURİYELİLER SORUNU ARTIK ÜLKEMİZİN VE MİLLETİMİZİN BEKASI MESELESİ HALİNİ ALMIŞTIR

Adan, "Öte yandan İstanbul'un orta yerinde patlayan canlı bombalar; AKP'nin Ortadoğu politikasının bütünüyle çöktüğünün acı sonuçlarıdır. Sınırlarımızı yol geçen hanına çeviren, yüzbinlerce kişiyi Türkiye'nin her yanına kontrolsüzce salan AKP Hükümeti'dir. Bu sorun artık sadece bir Suriye sorunu olmaktan çıkmıştır. Suriyeliler sorunu artık ülkemizin ve milletimizin bekası meselesi halini almıştır" dedi.

"ANAYASAYI KENDİLERİNE YONTMAKTADIRLAR TÜRKİYE BUNLARIN HESAPLARI UĞRUNA DAHA FAZLA BEDEL ÖDEYEMEZ"

Adan, "Geçmişte Türkiye'yi bölücülerin istekleri ve talepleri doğrultusunda dizayn eden AKP; bugün kendi başkanlık hevesleri uğruna yeni bir kandırmaca politikası için zemin hazırlama gayretine düşmüştür. Şimdi de Anayasayı kendilerine yontmaktadırlar. Türkiye bunların hataları, hesapları uğruna daha fazla bedel ödeyemez. Bunların hesaplarından, sonu gelmez emellerinden bıktık, usandık. AKP ve onun yöneticilerinin kendi kişisel ihtirasları uğruna memleketi kurgulama politikalarının sonu gelmemektedir. Tüm bu yaşananlar; Milliyetçi Hareket Partisi'nin ve Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin tarih ve millet karşısındaki haklılığını defalarca ortaya koymuştur. Partimiz her koşulda doğru bildiklerini savunmaya, sökülüp atılmak istenen kurucu Türk iradesini yükseltmeye devam edecektir" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Celal Adan İstanbul Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title