Haberler

MHP'li Acar, Aliağa'yı Karış Karış Geziyor

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar, Aliağa'da basmadık sokak, çalmadık kapı bırakmıyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Aliağa Belediye Başkan Adayı Serkan Acar, Aliağa'da basmadık sokak, çalmadık kapı bırakmıyor. Esnaf ziyaretlerini sürdüren Acar, 20'den fazla ev ziyareti yaparken, "Aliağalı hemşehrilerimin dert ve sıkıntıları benim sıkıntım. Eğer seçilirsem, ilçemizi birlikte yöhneteceğiz" dedi.

Aliağa Küçük Sanayi Sitesi'ndeki esnafları ziyaret eden Başkan Adayı Acar, "Esnafımız Aliağamızın can damarıdır. Bakkalından, lokantasına, elektrikçisinden oto tamircisine ve eczacısına ilçemizin ekonomisini onlar ellerinde tutuyor. Sanayi kenti Aliağamız layık olduğu yere mutlaka gelecek" dedi.

Acar; seçim turlarına akşamları da ev ve kahvehane ziyaretleri ile devam ediyor. Bozköy, Şehitkemal, Yeni Şakran ve Güzelhisar'da kahvehane toplantıları gerçekleştiren Acar, buradaki toplantılarda, köylerin belediye hizmetlerinden daha verimli faydalanabilmesi için vatandaşların görüşünü aldı.

Acar'a seçim çalışmalarında aile fertleri de yardım ediyor. Yeni Mahalle'de tüm evleri ziyaret edip Serkan Acar'ı anlatan Acar ailesi, Aşağı Şakran, Karaköy, Çoraklar, Kalabak, Bahçedere ve Kapıkaya köylerinde ev ziyareti, Bozköy, Şehitkemal, Yeni Şakran, Horozgediği ve Çakmaklı köylerinde kahvehane ziyaretleri yaptılar. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Serkan Acar Bozköy Aliağa Yerel Haberler

title