Haberler

MHP Kumluca İlçe Başkanlığına Kaplan Getirildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kumluca ilçe Başkanlığına Yücel Kaplan atandı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kumluca ilçe Başkanlığına Yücel Kaplan atandı.

Partinin Kumluca İlçe Başkanlığında, yeni atanan Kaplan ve yönetim kurulu üyelerinin tanıtımı için toplantı düzenlendi.

Toplantıya MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Aksoy, İl Kadın Kolları Başkanı Aslıhan Dinçer ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Aksoy, yaptığı konuşmada, bugüne kadar MHP'ye hizmet eden yöneticilere teşekkür ederek, MHP'nin Türkiye'nin değişime uğramayan tek partisi olduğunu beli·rterek, "MHP'de görev alan tüm arkadaşlarımızdan Allah razı olsun. Bu bir bayrak yarışıdır. Yeni göreve gelen arkadaşlarımız da bizim partililerimizdir. Bu arkadaşlarımız uzaydan gelmediler. Kumluca teşkilatı olarak bundan sonra birlik ve beraberlik içinde, partimizin iktidarı ve başarısı için çalışacağız." dedi.

Yeni ilçe başkanı Kaplan da konuşmasında ilçe başkanlığı görevine kendisine layık gören MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ve İl Başkanı Aksoy'a teşekkür etti.

Kaplan, "Kumluca'da bu kutlu davaya, çoluk çocuğunun rızkından ve değerli zamanından fedakarlık ederek ilçemizde partimizin iktidar olması için hizmet eden dava arkadaşlarımıza teşekkür etmeyi, ülkücü şehitlerimiz adına bir vebal addederim. Bu bir bayrak yarışıdır. Devir aldığımız bu bayrağı yönetim kurulu üyelerimizle en yükseğe taşıyarak MHP'nin iktidarı için mücadele edeceğiz." diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Mustafa Aksoy Antalya Kumluca Politika Haberler

title