Haberler

Saffet Sancaklı: Türk Sporunda Önemli Mevkilere Yandaşlar Atanıyor

Güncelleme:

Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, Türk sporunun tamamen siyasallaştığını, önemli mevkilere ve federasyon başkanlıklarına yandaşların atandığını söyledi.

MHP Kocaeli Milletvekili ve eski milli futbolcu Saffet Sancaklı, "Federasyon başkanlıkları ve yönetimlerine ehil olan, bu görevleri layıkıyla yapabilecek, Türk sporunun önünü açacak insanları seçelim" dedi.

"ÖNEMLİ MEVKİLERE YANDAŞLAR ATANIYOR"

Sancaklı, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, özellikle AK Parti hükümetlerinde Türk sporunun tamamen siyasallaştığını, önemli mevkilere ve federasyon başkanlıklarına "yandaşların atandığını" öne sürdü. Federasyonların ehil olmayan insanlara teslim edildiğini savunan Sancaklı, Türk sporunun altına dinamit konulduğunu belirtti.

"TFF TÜZÜĞÜ DEĞİŞMELİ"

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Yıldırım Demirören ve Kulüpler Biliği Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın acilen istifa etmesi gerektiğini vurgulayan Sancaklı, "TFF başına yıllarca milli takımlarda hizmet etmiş, uluslararası futbol camiasında da tanınan birisi getirilmelidir. TFF Yönetim Kurulunun yüzde 50'sinin milli futbolculardan oluşturulması gerekmektedir. Bu olay uluslararası arenada prestijli bir noktaya getirir, Türk Futboluna büyük moral olur ve önünü açar. TFF delege sisteminde de büyük sıkıntı bulunmaktadır. TFF delege sistemi tüzüğü bir an önce değiştirilmeli" diye konuştu.

"TÜRK FUTBOLUNUN ÖNÜNÜ AÇACAK İNSANLARI SEÇELİM"

"3 büyük kulüpte oynamış, milli takımın her kademesinde görev almış, Türk futbol tarihinde en çok gol atan 15-20 futbolcudan birisiyim. Ancak bugüne kadar TFF seçimlerinde delege bile olamadım ve Türk futbolunun geleceği ile ilgili hiçbir seçimde oy kullanamadım. Gelin siyaseti ikinci plana itin, federasyon başkanlıkları ve yönetimlerine ehil olan, bu görevleri layıkıyla yapabilecek, Türk sporunun önünü açacak insanları seçelim."


Kaynak: AA / Spor

Saffet Sancaklı AK Parti Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu?
500

Yorumlar (11)

...:

senin yandaşınımı atasalardı o zaman sorun olmazmıy dı?

1
29
yanıtYanıtla
mustafa Kara:

Sayin sancakli boş konuşuyorsun. Bekara karı bosamak kolay .salliyorsun ya tutarsa misali ama nafile selamlar.

8
21
yanıtYanıtla
Adınızı YazınWWWWWWWWWWWWWW:

SUNA BAK BOSNA GOCMENI BIRDE VEKIL YAPMISLAR BUNU

5
22
yanıtYanıtla
Hayirli:

Gocmenler biseymi yapti sana

yanıt7
yanıt1
HABER 25.Mobil-IOS:

Sen git geldiyin devlette konuş

1
20
yanıtYanıtla
Volkan:

bu adami hic sevmem ama dogru söylemis. . . . demirören neden TFF BAskani??? Medyasi RTE ye yalakalik yapsin diye. . . Hatda haciosmanoglunu bile sustrudu RTE. . . . Terimi Galatasaraydan alip Milli takimin basina getirende RTE. . .

15
0
yanıtYanıtla
Saffet efendi liderine sözün yok mu:

Devlet Bahçeli’ye, yalaka ve yağdanlıkların dışındaki tüm ülkücüler “YETER ARTIK GİT” diyor. Bahçelinin etrafındaki bir avuç menfaatçi ise “PADİŞAHIM ÇOK YAŞA, İYİ YAPTIN HEPSİNİ KOV” diyor. Anlamasını bilene 80 vekilden 40 vekile düşürerek millet gereken dersi verdi. Hala anlamazlıktan gelirse millet gerekeni yapar ve barajın altında bırakır.

11
3
yanıtYanıtla
idris baş:

lafı bırak sancaklı kimi öneriyorsan onu söyle. . işiniz gücünüz laf cambazlığı adayını açıkla!

1
11
yanıtYanıtla
KARTAL GENÇ:

Bırak bu işleri futbolcu simsarı. Kulüp başkanlığıda yaptın ne katkın oldu. Hangi öneri getirdin. Bedavadan vekil oldun şimdi konuşuyorsun. O zaman emekli milletvekilliği maaşınıda alam. Seçimlerde elini bile cebine atmadın. Şimdi ahkam kesiyorsun. Hadi ordan.

2
6
yanıtYanıtla
Yasin:

Saffet biz senin arkandayız bu tüpcü burda olduğu müddetçe futbolumuz bir adım ilerleme z bunu babası da istemiyo Beşiktaşı bir sürü borca soktu sporla alakası yok dibe vurduk yazık

4
1
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title