Haberler

MHP Kocaeli Milletvekili Adayı Türkkan: "Esnaf Çek Mağduru Oldu"

MHP Kocaeli milletvekili adayı Lütfü Türkkan, esnafın çek mağduru oluğunu bu sorunu çözmenin yolunun da 'af' çıkarmak olduğunu söyledi.

MHP Kocaeli milletvekili adayı Lütfü Türkkan, esnafın çek mağduru oluğunu bu sorunu çözmenin yolunun da 'af' çıkarmak olduğunu söyledi. Türkkan, Çayırova Fatih Caddesi esnafını ziyaret etti. Türkkan'a milletvekili adayı avukat Hilal Elmas, İl Başkan Yardımcısı Dursun Daştangil, il yönetiminden Osman Alkan, Çayırova Teşkilat Başkanı İskender Turan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Gökçe ve çok sayıda partili eşlik etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Türkkan, "Esnaf çek mağduru oldu. Bunu çözmenin yolu af çıkarmaktır. Çıkarırsın millete 2 sene mühlet verirsin, herkes bu zaman zarfında borcunu öder" dedi. Türkkan, esnaf ziyareti sonrası Beylikbağı'nda Şebinkarahisarlılar Derneği eski Başkanı Engin Cüce'nin MHP'ye katılım törenine katıldı.

- KOCAELİ

Kaynak: AA / Yerel

Yerel Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title