Haberler

MHP Karabük Mileltvekili Adayı Durmuş Yalçın Açıklaması

MHP Karabük Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın, “2002 yılında 225 bin olan nüfusumuzun bugün 27 bin artması; 40 bin de öğrencimizin büyük çoğunluğu şehir dışından geldiği için nüfusumuzun 290 bini bulması ve Milletvekili sayımızın da 3 olması gerekirdi” dedi.

MHP Karabük Milletvekili Adayı Durmuş Yalçın, "2002 yılında 225 bin olan nüfusumuzun bugün 27 bin artması; 40 bin de öğrencimizin büyük çoğunluğu şehir dışından geldiği için nüfusumuzun 290 bini bulması ve Milletvekili sayımızın da 3 olması gerekirdi" dedi.

"Milletvekilinin görevi bizim haklarımızı mecliste savunmak değil mi?" diye soran Durmuş Yalçın, Ak Parti Karabük Milletvekili ve adayı Osman Kahveci'nin 4 yıllık vekilliğinde halkın arasına girmediğini, onları Ankara'da dinlemeyip, temsil etmediğini facebook hesabında yayınladığı vatandaşların veryansın videoları ile açıkladı.

Yalçın, Kahveci'nin 4 yılda yaptığı 25 meclis konuşmasından sadece bir tanesinde Karabük'ü konuştuğunu, onu da seçim süreci başlayınca yaptığını söyledi.

Konuşmalarında Ovacık ve Eflani'nin turist çektiğini Meclis kürsüsünden dillendirmesini ise gerçekçi bulmayan Yalçın, "Ovacık dağlarında biz turist göremedik, Eflani'de ise tarım ve hayvancılıkta iflas noktasına gelen vatandaşlarımızın isyanı var sadece. Osman Bey'in konuşmasında söylenenlerin ise sadece "yapacağız" "başlayacak", "gerçekleştireceğiz" gibi günü kurtaran sözler" olduğunu ifade etti.

MHP Milletvekili Adayı Yalçın, her seçimde Filyos Liman Projesi gibi tartışma konusu olan ve gerçekleştirilemeyen Keltepe Kayak Merkezi projelerini de gündeme getirdi. Keltepe'nin karlar eridikten sonra inşaatçı firmaya teslim edileceğini söyleyen AK Parti Milletvekili Osman Kahveci'ye;

"Sayın Kahveci, görev süreniz olan 4 yılda karlar hiç erimedi mi? AK Partili vekiller, bu seçimlerin de atlatılmasından sonra Karabük'ün iş ve AŞ problemini yine unutacaklar ve tüneli geçince son 13 yılda olduğu gibi Karabük'ü 4 yıl! yani yapılacak bir sonraki seçime kadar hatırlamayacaklar.

Kahveci, Karabük büyüyor iddiasında, o yüzden mi Karabük'ü 3 Milletvekilliğinden 2'ye düşürdünüz? Türkiye'nin en uç noktası Hakkari'nin nüfus 276 bin ve 3 vekil ile temsil ediliyor. Bir zamanlar biz de 3 vekil ile temsil edilmiyor muyduk? Tekrar soruyorum madem büyüyoruz, sizi 2002'de 3 kişi yolladık Ankara'ya biriniz orada kayboldu mu? Bizim hizmet anlayışımız temsilimizi 3 vekilden 2'ye düşüren beceriksiz temsil değil; Ankara'da sahipsiz kalan Karabükümüzü 3 milletvekilden 4 vekile çıkarmaya çalışacak bir vizyondadır. Karabük günden güne küçülüyor, 2002 yılında 225 bin olan nüfusumuz 2015 yılında 232 bine ancak yükseldi. Bu da 40 bin öğrenciye sahip Karabük Üniversitemizden kaynaklanıyor. Osman Kahveci bey'in söylediği gibi Türkiye büyüdükçe Karabük de büyüseydi; ülke nüfusumuz 13 yılda yüzde 12 arttı, o halde 2002 yılında 225 bin olan nüfusumuzun bugün 27 bin artması, 40 bin de öğrencimizin büyük çoğunluğu şehir dışından geldiği için nüfusumuzun 290 bini bulması ve Milletvekili sayımızın da 3 olması gerekirdi" dedi. - KARABÜK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Durmuş Yalçın Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor-Adana Demirspor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Samsunspor-Adana Demirspor maçı şifresiz mi? İstanbulspor kaçıncı kümede? İstanbulspor küme düştü mü? Hasan Can Kaya ameliyat mı oldu? Hasan Can Kaya'nın sağlık durumu nedir? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 20 NİSAN | Baraj doluluk oranı seviyesi nedir? İstanbul'da sağanak yağışlar barajları nasıl etkiledi? Resmi Gazete bugün (20 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Konyaspor - Alanyaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Konyaspor - Alanyaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? İstanbulspor küme mi düştü? İstanbulspor küme düşecek mi, son durum ne? Hasan Can Kaya sağlık durumu nasıl? Hasan Can Kaya sakatlandı mı, neden sakatlandı? Hasan Can Kaya hastalığı ne? Kargolar Cumartesi açık mı 2024? Kargolar Cumartesi günü çalışıyor mu, dağıtım yapıyor mu? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 20 Nisan Cumartesi Survivor yeni bölüm! AZ ÖNCE DEPREM NEREDE OLDU SON DAKİKA! AFAD Kandilli Rasathanesi son depremler 20 Nisan! Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title