Haberler

MHP Kadın Kolları Eğitim Semineri Sürüyor

Güncelleme:

MHP Bartın Kadın Kolları üyeleri için başlatılan Kişisel Gelişim konulu Eğitim semineri tüm hızıyla sürüyor.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bartın Kadın Kolları Üyeleri için başlatılan Kişisel Gelişim konulu Eğitim semineri tüm hızıyla sürüyor.

Belediye Cep Sineması'nda 1 haftadır devam eden ve toplam 2 hafta sürecek olan seminer, Bartın Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Hüseyin Duran'ın eğitmenliğinde her akşam Teravih namazları sonrasında veriliyor.Seminerde MHP İl Başkanı Sezai Bilgin ve Yardımcısı Ercüment Özçelik'te hazır bulundu. Seminerde konuşma yapan MHP İl Başkanı Sezai Bilgin bu tür eğitim programlarını çok faydalı bulduğunu ifade ederek Partisi ve Bartın için hayırlı olmasını diledi Konuşmasında Ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulunarak belediyecilik anlamında Bartın'da yürütülen başarılı çalışmalara değinen Bilgin "Belediye Başkanı'mız Cemal Akın gecesini gündüzüne katarak canla başla çalışıyor. Aday olduğunda verdiği sözlerin tamamını yerine getirdi. Bu sözlerin üstüne ilave olarak verdiği hizmetlerde bir o kadar oldu. Bartın'da birçok ilk bu dönemde yapıldı. Örneğin ilk defa üst geçit yapıldı. Modern bir kapalı pazaryeri yapıldı. Yalı bölgesi atıl haldeyken uygulanan projelerle cazibe merkezi haline getirildi. Başarı için birlik beraberlik çok önemli. Kadın Kollarımız ve tüm üyelerimizle birlikte dayanışma içerisinde emin adımlarla yeni başarılara yürümeye devam ediyoruz. Bu birlik beraberliğin daim olması dileğiyle çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title