Haberler

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Bulut: "Hibrit Savaşında Hedef Türkiye"

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, Türkiye’nin tehlikeli ve çok yönlü bir savaşın içinde olduğunu ifade ederek, "Hibrit savaş, siber cephesi, medya cephesi, ayrılıkçı cephe, siyasal ve ekonomik istikrarsızlaştırma cephesi gibi bölümlerden oluşuyor.

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, Türkiye'nin tehlikeli ve çok yönlü bir savaşın içinde olduğunu ifade ederek, "Hibrit savaş, siber cephesi, medya cephesi, ayrılıkçı cephe, siyasal ve ekonomik istikrarsızlaştırma cephesi gibi bölümlerden oluşuyor. Düşman tek cephede ve tek silahla saldırmıyor" dedi.

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, Türkiye'nin tehlikeli ve çok yönlü bir savaşın içinde olduğunu ifade ederek, 4. nesil savaş veya Hibrit savaşlarının terör örgütleri vasıtalarıyla ekonomik ve siber alanda da sürdüğünü belirtti.

Bulut, "Bununda farkında olan bir tek lider var o da Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli'dir. Liderimizin son dönemde gösterdiği hassasiyetler ve ortaya koyduğu politikalar dikkatle takip edilmelidir. Bahçeli olmasaydı yaşadığımız savaşın cephelerinden biri olan alçak darbe girişiminde çok büyük tehlikeler yaşardık. O'nun ilk andan itibaren ortaya koyduğu dirayet milletimize dayanak oldu. Mensuplarımızın bu Hibrit savaşı iyi kavraması gerektiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Hibrit savaşlara karşı neler yapmalı?

MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, akademisyenlerin önerilerde bulunduğunu da ifade ederek o önerileri şöyle sıraladı:

"Çeşitli üniversitelerden uzman akademisyenlerimizle görüşerek bazı öneriler hazırladık. Cephe gerisinin bu yeni savaşı çok iyi idrak etmesi gerekiyor. Bu konuda çok iyi seviyede bilgilendirme yapılmalıdır. Cephe gerisinin ve cephelerdeki askerlerimizin moral-motivasyonları çok yüksek tutulmalıdır. Kitle iletişim araçları ve yöntemleri bu noktada çok önemli. Televizyon ve radyolar için kamu spotları hazırlanmalı ve yayınlanmalıdır. Milli şuur uyandıracak basılı görseller hazırlanmalıdır. Kanaat önderlerinin fikir ayrılıklarına son verilmelidir. Cuma hutbelerinde bu durum önemsenmelidir. Okullarda bilgilendirici dersler verilmelidir. İletişim çağında olduğumuzu unutmadan sosyal medya çalışmaları yapılmalıdır. Mezhep ayrılıkları başta olmak üzere hiçbir şekilde bölücülüğe izin verilmemelidir. İnsanımızı bu tartışmalara çekecek her türlü girişimden uzak durulmalıdır." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Devlet Bahçeli Türkiye İzmir Politika Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title