Haberler

MHP İzmir Adayı Senem Kılıç Açıklaması

Seçim çalışmalarına Urla ve Seferihisar’da devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Senem Kılıç, “Biz ilkelerimizden taviz vermediğimiz için bizi her şeye ‘hayır’ demekle suçluyorlar.

Seçim çalışmalarına Urla ve Seferihisar'da devam eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Senem Kılıç, "Biz ilkelerimizden taviz vermediğimiz için bizi her şeye 'hayır' demekle suçluyorlar. Biz bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne, hukukun üstünlüğüne, alın teriyle kazanmaya, yolsuzluğa ve hırsızlığa bulaşmışların yargılanmasına 'evet' diyoruz" dedi.

Urla ve Seferihisar'da vatandaşların sorularını yanıtlayarak partisinin beyannamesi üzerine bilgi veren MHP İzmir 1. Bölge milletvekili adayı Senem Kılıç, parti olarak ilkeli bir duruş gösterdikleri için diğer partilerin kara propagandalarına maruz kaldıklarını ifade etti. Hiçbir zaman milleti kandırarak oy toplama gibi bir niyete bürünmediklerinin altını çizen Kılıç, "Biz ilkelerimizden taviz vermediğimiz için bizi her şeye 'hayır' demekle suçluyorlar. Oysa bizim tek yaptığımız milletin ve memleketin değerlerinden taviz vermemek. Ne onlar? Ülkemizin bölünmez bütünlüğüne sahip çıkmak, hırsızlığa, yolsuzluğa göz yummamak ve hukukun üstünlüğünü savunmak" diye konuştu.

"ONURLU VE İTİBARLI BİR TÜRKİYE"

"Biz bu ülkenin bölünmez bütünlüğüne, hukukun üstünlüğüne, alın teriyle kazanmaya, yolsuzluğa ve hırsızlığa bulaşmışların yargılanmasına 'evet' diyoruz" ifadelerini kullanan Kılıç, şöyle devam etti:

"Biz tüm bunlara 'evet' derken diğerlerinin bizimle nerede ve hangi konuda uzlaşamadığı önemli bir soru işaretidir. Biz Misak-ı Milli sınırları içinde ülkemizin üniter yapısına, milletin hakkını hukukunu gözetmekle yükümlü olan politikacıların adının yolsuzluklara ve hırsızlıklara karışmamasına, adalet önünde herkesin eşit olmasına; işçinin, köylünün, esnafın alın terini hakkıyla kazanmasına, dış politikada onurlu ve itibarlı bir Türkiye'ye 'evet' diyoruz. Başka partiler buna 'hayır' dese de biz sonuna kadar 'evet' demeye devam edeceğiz. Biz yarın evlatlarımız dönüp baktığında namuslu ve onurlu bir Milliyetçi Hareket Partisi göreceklerini biliyoruz."

Partilerinin koalisyona katılmamasıyla ilgili gelen eleştirileri de yanıtlayan Kılıç, koalisyon kurmayacaklarını söylemediklerini, milletin gösterdiği teveccüh ile 1 Kasım seçimlerinden sonra iktidar ortağı olmaya hazırlandıklarını sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Senem Kılıç İzmir Urla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title