Haberler

MHP İstanbul Milletvekili Adayları Maltepe'de Dadaşlarla Buluştu...

Maltepe'de faaliyet gösteren Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfına 07 Haziran 2015 Genel seçimleri sebebiyle, siyasilerin yoğun ilgi gösteriyor.

Geçtiğimiz günlerde, Ak Parti İstanbul Milletvekili Adaylarının ziyaretinin ardından bu kez MHP İstanbul Milletvekili Adayları vakıfa gelerek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş, İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Edip Semih Yalçın, Ahmet Turgut, Dursun Çolak ve çok sayıda MHP'linin katılımıyla gerçekleşen toplantıda, Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Adına Başkan Suha Dengizek, " Farklı düşünceler zenginliğimizdir, saygı göstermek birlikte yaşamanın gereğidir. Değerli hemşerilerimiz, vakfımıza gösterilen ilgi ve alakadan öncelikle memnun olduğumuzu belirtmek isterim. Seçim atmosferini yaşadığımız bugünlerde özellikle siyasilerin vakfımıza gösterdikleri ilgi, vakfımızın önemini sergilemektedir. Bu durumda bizleri gururlandırmaktadır.

Özellikle bir hususa dikkat çekmek istiyorum, vakfımızda farklı görüşlere saygılı bir anlayış hakimdir. Dolayısıyla farklı siyasi görüşe sahip olan siyasilerimiz vakfımıza gelerek kendilerini ifade edebilmektedirler.

Geçtiğimiz günlerde Ak Parti'yi Vakfımızda misafir ettik, bu akşamda MHP'li vekiller misafirimiz oldu. Aynı şekilde Pazartesi akşamı Merkez Parti ve Perşembe günüde CHP'li siyasileri misafir edeceğiz.

Değerli hemşerilerimiz bölücüler haricinde vakfımızın kapıları tüm siyasilere açıktır. Ben ve yönetim kurulum olmak üzere vakfımızda siyasi diyaloglara asla izin vermedik aslada izin vermeyeceğiz. Vakfımızın kapıları misafirimiz olarak gelen herkese açıktır. Gelen misafirlerimizi de Dadaş'a yakışır şekilde ağırlamakta asli görevimizdir. Bilinmelidir ki; vakfımız bölücü partiler haricinde bütün partilere aynı mesafededir" dedi.

DENGİZEK'TEN, MHP İL BAŞKANI KARATAŞ'A PLAKET

Erzurumlular Kültür Eğitim ve Yardımlaşma Vakfı Yönetim Kurulu Adına Başkan Suha Dengizek, MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karataş'a başarılar dileğinde bulundu, vakfın plaketini takdim etti.

ERZURUM'DAKİ ADAYLARIMIZI DA VAKFIMIZA BEKLİYORUZ

Dengizek, "Bu arada Erzurum'dan aday listesinde yer alan milletvekili adaylarımızı da vakfımıza bekliyoruz, İstanbul'da yaşayan hemşerilerimizle buluşturmaktan memnuniyet duyacağımızı belirtmek isterim. Buradan açık çağrıda bulunuyorum Erzurum adaylarımız vakfımıza gelin hemşeri buluşması havasını vakfımızda yaşayalım" dedi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Ak Parti Erzurum Maltepe Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 16 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title