Haberler

MHP İlçe Ziyaretlerine Başladı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Teşkilatı seçim çalışmalarına başlayarak ilçeleri ziyaret etmeye başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Teşkilatı seçim çalışmalarına başlayarak ilçeleri ziyaret etmeye başladı.

MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Fevzi Yeniçeri ve yönetim kurulu üyeleri, Bozkurt ilçesini ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Bozkurt İlçe Teşkilatı'nı ziyaret eden Yeniçeri ve beraberindekiler ardından kahvehaneleri dolaşarak vatandaşlarla bir araya geldi. Kahvehanelerde vatandaşlara hitaben konuşan Yeniçeri, Denizli'nin Büyükşehir olduğunu hatırlattı. Denizli'nin 2014 seçimlerinde Büyükşehir belediye başkanı seçeceğini belirten Yeniçeri, "Ancak Büyükşehir konusunda bugüne kadar hep size işin

olumlu yanı anlatıldı. Bu yasanın vatandaşa ne getirip götüreceği konusunda hiçbir şey anlatılmadı. Ben size birkaç örnek vermek istiyorum. Mesela, Bozkurt'ta yaşayan bir vatandaşımız imar konusunu Bozkurt belediyesiyle çözebiliyordu. Büyükşehir yasasıyla birlikte yapacağınız en ufak bir değişikliği Büyükşehir belediyesiyle çözmek zorunda kalacaksınız. Yani Bozkurt belediyesi cenaze ve çöp toplama dışında hiç bir iş yapamayacak. Emlak vergisi, çevre temizlik vergisi ve ilan vergileri artacak.Şehirle aynı konuma gelecek. Köylerde de imarla ilgili ruhsat vergileri olacak. İnşaat ruhsat harçları artacak. Şehir merkezinde yapı denetim dahil nasıl inşaat işlemleri yürüyorsa ilçe belde ve köylerde de aynı olacak" dedi.

Büyükşehir yasasının en can alıcı noktasının ülkenin eyalet sistemine dönüşmesinin önünün açılması olduğunu iddia eden Yeniçeri, "Çünkü Denizli'ye yapılan uygulama aynen Diyarbakır'a da yapılmaktadır. Ayrıca ilçe belediyelerinin bütçelerinin yüzde 30 u büyükşehir belediyesine aktarılmaktadır. Büyükşehir olduğumuzda bütçemiz artacak diyenlerin bunu da halkımıza söylemesi gerekmektedir. Belde belediyelerinin kapanmasının o yörenin insanlarını yaralayacaktır. Aslında gelinen nokta Türkiye'de eyalet sisteminin alt yapısını oluşturmaktır. Burada Denizli'ye, Muğla'ya, Manisa'ya Büyükşehir payesi vererek Diyarbakır'ın önü açılmıştır. Türkiye önümüzdeki günlerde çok yapısal değişiklik teklifleri ile karşı karşıya kalacaktır" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin önümüzdeki süreçte üç önemli seçim yaşacağını dile getiren Yeniçeri sözlerini şöyle tamamladı:

"Önümüzdeki üç yıl içerisinde Cumhurbaşkanlığı, yerel

ve genel seçimler

yapılacak.Bunlardan en önemli yerel seçimlerde vatandaşlarımızın oylarını kullanırken çok dikkatli olmalarını istiyorum. İşi ehline vermelisiniz. İşi ehline vererek bu oyunu bozabilirsiniz. Biz seçim gününe kadar vatandaşlarımıza gerçeği anlatmaya bıkmadan usanmadan devam edeceğiz. Takdir tabi ki halkımızın." - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi MEHMET FEVZİ YENİÇERİ Türkiye Denizli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title