Haberler

MHP İlçe Teşkilatlarında İstifalar

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin, Çanakkale il ve merkez ilçe teşkilatlarının görevlerine son vermesinin ardından, ilçe teşkilatlarından da istifalar ardı ardına geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Merkezinin, Çanakkale il ve merkez ilçe teşkilatlarının görevlerine son vermesinin ardından, ilçe teşkilatlarından da istifalar ardı ardına geldi.

MHP Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, Cumartesi günü yaptığı yazılı bir açıklamayla MHP Çanakkale İl ve Merkez İlçe teşkilatlarının görevlerine son verildiğini, Mustafa Doğan'ın il başkanlığına, Hakan Pınar'ın da merkez ilçe başkanlığına getirildiğini duyurmuştu. Bu açıklamanın ardından, ilçe teşkilatlarında da istifalar ardı ardına geldi. Ayvacık İlçe Başkanı Mehmet Ergan, Bayramiç İlçe Başkanı Ali İhsan İşcen, Biga İlçe Başkanı Atilla Soykan, Gelibolu İlçe Başkanı Kemal Ersöz, Lapseki İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ve Yenice İlçe Başkanı Ali Osman İçen ile yönetim kurulları, il başkanlığına istifalarını sundu.

2010 yılında getirildiği il başkanlığı görevine Cumartesi günü son verilen Efkan Erkan, parti binasında bir basın toplantısı düzenledi. Erkan, "Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli'nin meşhur söyleminde olduğu gibi 'Önce ülkem ve milletim, daha sonra biz' demek kaydıyla hep ön planda Çanakkale'ye nasıl hizmet edebiliriz, neler yapabiliriz? Bunun peşinde olduk. Göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar Çanakkale'de MHP'nin hep gülen yüzü olmaya çalıştık. Kavgadan ve gürültüden uzak icraat yapmaya yönelik, vatandaşın sorunlarıyla ilgilenen, öteleyen ya da ötekileştiren değil, vatandaş MHP'ye nasıl teveccüh gösterir bunun peşinde olduk. Allah'a çok şükür bu güne kadar ne genel merkezimizi ne de teşkilat mensuplarımızı, arkadaşlarımızı ve dostlarımızı utandıracak hiçbir eylemin içinde olmadık. Onurumuzla, şerefimizle, haysiyetimizle bugüne kadar görevimize elimizden geldiğince sürdürme çalıştık. Az yaptık, çok yaptık bu tartışılabilir. Ama gücümüz oranında iyi niyetle hem ülkemiz adına, hem Çanakkale'miz adına hem de partimiz adına elimizden geleni yapmaya çalıştık. Bizler MHP'nin mensuplarıyız. MHP'ye, yüce Türk milletine, Çanakkaleli hemşerilerimize hizmet edebilmek için illaki bir rütbeye gerek yok. İl başkanı veya yönetici olmaya da gerek yok. Bugüne kadar partimize ve milletimize nasıl hizmet ettiysek, bundan sonra da birer nefer olarak hizmete arkadaşlarımızla birlikte devam edeceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Dolayısıyla yeni atanan il ve ilçe başkanlarıyla yönetimlerine canı yürekten başarılar diliyorum. Bu noktada hiç kimseye kırgın, kızgın ya da dargın değilim" dedi.

Görevden alınmalarıyla 6 ilçe başkanlığının da teşkilatlarıyla birlikte istifa dilekçelerini verdiğini söyleyen Erkan, kendilerinden görevlerine devam etmesini istemelerine rağmen Ayvacık, Bayramiç, Biga, Gelibolu, Lapseki ve Yenice ilçe başkanlarının istifa ettiğini, bu durumun değerlendirmesinin ise yeni il ve ilçe yönetimleri tarafından yapılacağını bildirdi. - ÇANAKKALE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Çanakkale Bayramiç Ayvacık Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

MHK nedir, açılımı nedir? MHK üyeleri kimlerdir? MHK başkanı kimdir? Beşiktaş Ankaragücü maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) BJK Ankaragücü maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Survivor Birleşme partisi ne zaman 2024? Yalı Çapkını dizisi nerede çekiliyor, hangi yalıda, nasıl gidilir? Hucurat Suresi kaç sayfa? Kur'an-ı Kerim'de Hucurat Suresi kaçıncı cüz, hangi sayfada, sayfa kaçta? Hucurat Suresi kaç ayettir, ayet sayısı kaç? Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Türk Bayrağı Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
500

Yorumlar (1)

Hamit GÜNER:

Sayın Efkan başkan yaptığınız hizmetler yanında Çanakkale de MHP ye vermiş olduğunuz zararlara da bakarak bir öz eleştiri yaparsanız çok daha iyi MHP li olursunuz. İlçe ve beldelerde gösterdiğiniz başkan adayları tam bir fiyasko Lapseki Çardak''ta MHP ile ilgisi olmayan herkes tarafından tanınan dolandırıcılığı tescilli zatı aday gösterirken hiç araştırma yaptınız mı? Kendisi ortalık alan da oyları satarak 50.000 Tl. aldığını alenen söylüyor. Peki bu zata ne yaptınız. Bizler hiç üzülmedik bilakis sevindik sizlerden kurtulduğumuza partiye bir şey katmayan vizyon sahibi olmayan kişilerin bu partide işi yok.

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title