Haberler

MHP İl Başkanı Korkmaz: "Teröre Karşı Kurtuluş Savaşı Veriyoruz"

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, PKK teröristlerinin son İstanbul saldırısı sonrası yaptığı açıklamada “Yıllardır terör karşısında kurtuluş savaşı veriyoruz.

MHP Muğla İl Başkanı Mehmet Korkmaz, PKK teröristlerinin son İstanbul saldırısı sonrası yaptığı açıklamada "Yıllardır terör karşısında kurtuluş savaşı veriyoruz. Kökünün de dışarıda olduğu bu savaşta millet olarak birlik ve bütünlük içinde eninde sonunda galip geleceğiz" dedi.

Hain saldırıda ölenlere rahmet dileyen, yaralılara acil şifalarda bulunan MHP İl Başkanı Korkmaz'ın terörle ilgili açıklaması şöyle: "Ülkemizi parçalayıp bölmek isteyen dış güçlerden de destek alan hain terör örgütleri, görüldüğü gibi boş durmuyor. Sinsi tuzaklarla gencecik fidanlarımız şehit ediliyor. Bu terör saldırıları kimden ve nereden gelirse gelsin eninde sonunda millet olarak bunun sonunu getireceğiz. Bu Cumhuriyet Kurtuluş savaşı sonrası kuruldu. Bunu koruyup kollamak da bizlerin milli görevidir. Millet olarak bunun bilincindeyiz. Güvenlik güçlerimize ve sivil halka karşı haince girişilen bu eylemlerden medet umanlar hayal kırıklığına uğrayacaklardır. Bu millet Cumhuriyeti kurarken verdiği kurtuluş savaşını nasıl kazandıysa, teröre karşı verilmekte olan bu kurtuluş savaşını da kazanacak güçtedir. Biz, askerimizin, polisimizin sonuna kadar yanındayız. Hiçbir güç ülkemizden bir çivi bile sökemeyecektir. Dışarıdan gelebilecek terör saldırılarına karşı devletimizin sınır ötesi operasyonlarının da devam etmesini doğru atılmış bir adım olarak görüyor ve destekliyorum" dedi.

Muğla İl Başkanı Korkmaz, partisin terör karşısındaki tavrının belli olduğunu, Milliyetçi kadroların terörün her türlüsünün karşısında olduğunu, ülke birlik ve bütünlüğünün korunmasında da üzerlerine düşen her görev, severek yerine getirmeye hazır olduklarını söyledi. - MUĞLA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İstanbul Muğla PKK Yerel Haberler

title