Haberler

MHP İl Başkanı Karakaş: Bu Olay Suruç'ta Gerçekleşen Olayın Bir Benzeridir

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karakaş, "Burada müzikli ve alkışsız bir tanıtım toplantısı yapıyoruz.

MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karakaş,

"Burada müzikli ve alkışsız bir tanıtım toplantısı yapıyoruz. Ankara'da bugün yaşanan olayın faillerini arıyorsa hükümet, bu olayın failleri Suruç'tan buyana kadar gelmektedir. Bu saldırı Suruç'ta gerçekleşen olayın bir benzeridir"

Haber-Kamera: Cengiz ÇOBAN-İSTANBUL-DHA

MHP İstanbul 1. Bölge Milletvekili adaylarını Kadıköy İskele Meydanı'nda tanıttı. Ankara'daki bombalı saldırı nedeniyle müziksiz ve alkışsız yapılan tanıtım öncesi MHP İstanbul İl Başkanı Mehmet Bülent Karakaş, 'Bu olay Suruç'ta gerçekleşen bir olayın benzeridir" dedi.

"BU OLAYIN FAİLLERİ SURUÇ'TAN BUYANA KADAR GELMEKTEDİR"

Ankara'da bombalı saldırıya da değinen Karakaş, 'Burada müzikli ve alkışsız bir tanıtım toplantısı yapıyoruz. Ankara'da bugün yaşanan olayın faillerini arıyorsa hükümet, bu olayın failleri Suruç'tan buyana kadar gelmektedir. Bu saldırı Suruç'ta gerçekleşen olayın bir benzeridir. Bugüne kadar Türkiye tarihinde Ankara'da yani Başkentimiz'de Yunan işgalinde bile bir bomba patlatılamamışken, bugün Türkiye'nin gelmiş olduğu hali ortadadır. Türkiye'de bombalar patlatılıyor. Adeta işgal edilmişçesine bir atmosfere sokuluyor Türkiye. Süreç diye başlatmış oldukları bir dönem var. Bu dönemin Türkiye'de yarattığı yaşatmış olduğu acılar var. Bu sürecin bir an önce ortadan kalkması gerekiyor. Ankara'da bile bir bomba patlatılmışsa Hükümetin istifa etmesi gerekir. Bu patlayan bombanın istihbaratını alamayan Milli İstihbarat iflas etmiştir. İnsanımız, vatandaşımız güvenlik sorunu yaşamaktadır. Tedirgin olmaktadır" dedi.

"SEÇİME GÜVENLİKLİ BİR ŞEKİLDE GİDİLMİYOR"

"Bugün biz burada program düzenleyecektik" diyen Karakaş, "Seçim öncesi artık bu programları düzenleyemez hale geldik. Seçime güvenlikli bir şekilde gidilmiyor. İnsanımız acılar yaşıyor. Bu acılar yaşanırken, Türkiye'nin gündemini bu hükümet farklı notlara taşıyor. Bu gündemleri kamuoyunu bildirecek olan kanalları Digitürk'ten çıkartıyor. Bunu yapmasının en büyük sebebi bugün yaşanan menfur olayları, muhalefeti susturmak amaçlı yapılıyor. Kendilerini göre düzen oluşturmak istiyorlar duyurmak istedikleri şeyleri de baskı oluşturarak muhalefetin de sesini keserek ortadan kaldırıyorlar. Kısa kendilerine muhalif olan herşeyi susturmak istiyorlar" diye konuştu.

'Türkiye'nin bir numaralı sorunu terördür. Terörü bastırmak lazım" diyen MHP İstanbul İl Başkanı Karakaş 'Türkiye'de güvenlik zafiyeti var. Bu vatandaşlarda korkuya neden oluyor. Tek başını iktidar olamayacağını anlayan hükümet muhalefet gibi davranıyor. İstihbarat, silahlı güç, adalet onlarda. Ama biz bu korkuya pabuç bırakmayacağız. Ayın 18'inde Yenikapı'daki mitingimizde sesimizi 7 tepeden duyuracağız" dedi.

Vekillerin Kadıköylülere tanıtılmasının ardından etkinlik sona erdi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Mehmet Bülent İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title