Haberler

MHP İl Başkanı Hakan Er, Görevinden İstifa Etti

MHP İl Başkanı Hakan Er, belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

MHP İl Başkanı Hakan Er, belediye başkan aday adaylığı için görevinden istifa etti.

Er, parti binasında yapılan basın açıklamasında, istifasının ardından yönetim kurulunun olağanüstü toplandığını, yapılan seçimle il başkanlığı görevine Nuri Ertan'ın seçildiğini kaydetti.

MHP İl Başkanlığı görevini 17 aydır sürdürdüğünü belirten Er, yerel seçimlerde partisinden Niğde belediye başkan adayı olmak için istifa ettiğini belirterek şunları söyledi:

"Ben kelimesini yok ederek, biz kelimesini parti kültürü haline getirirken, partimizin kurumsallaşması, 2009 ve 2011 seçimlerinde yapılan hataların öz eleştirilerinin yapılması için gece gündüz çaba sarf ettim. Allah'a şükürler olsun ki, partimizin oy oranı Niğde'de geldiğimiz günden bugüne iki kat artmış, şu an başta Niğde Merkez olmak üzere tüm ilçelerimizde zirveye oturmuştur. Dün Parti Genel Merkezi'mizde yaptığımız istişareler sonucu il başkanlığı görevimden, 30 Mart 2014'de yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için istifa ediyorum. Yerimi çok güvendiğim ve değer verdiğim, dava arkadaşımız Nuri Ertan'a bırakıyorum. İnşallah bu görevi de layıkıyla yerine getirecektir." - Niğde

Kaynak: AA / Yerel

NURİ ERTAN Hakan Er Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title