Haberler

MHP İl Başkanı: Emine Erdoğan Devlet Büyüğü Müdür?

Denizli'deki MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Orman Bölge Müdürlüğü'ne Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı kurmak için başvurduklarını, ancak yol kenarına hatıra ormanı kurulamayacağı gerekçesiyle taleplerinin reddedildiğini söyledi.

Denizli'deki MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, Orman Bölge Müdürlüğü'ne Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı kurmak için başvurduklarını, ancak yol kenarına hatıra ormanı kurulamayacağı gerekçesiyle taleplerinin reddedildiğini söyledi. Öztürk, "Bir hafta önce Bozkurt'ta Cumhurbaşkanlığı Hatıra Ormanı, dün de Şahin Tepesi'ni Bereket Ormanı adı altında Emine Erdoğan Anı Ormanı tahsis edilmiştir. Alparslan Türkeş devlet büyüğü değil de Emine Erdoğan devlet büyüğü müdür?" dedi.

MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, Orman Haftası'nda Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu hariç tüm orman çalışanlarının haftasını kutladıklarını söyledi. Türkiye'nin orman varlığının artırılmasında halkın katılımının sağlanması ve halka ağaç ve orman sevgisi aşılamanın her ormancının üzerine düşen vazife olduğunu belirten Öztürk, "MHP İl Teşkilatı olarak Türk ve devlet büyüklerinden Alparslan Türkeş'in ölüm yıldönümü nedeniyle 4 Nisan Alparslan Türkeş Hatıra Ormanı kurmak için 6 gün önce Orman Bölge Müdürlüğü'ne başvurduk. Bölge Müdürü dilekçemizden 5 gün sonra dün gelen bir emri göstererek yol kenarlarına hatıra ormanı kurulamayacağını yazılı olarak bize bildirdi" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçen hafta Denizli'ye gelişi nedeniyle Bozkurt'ta 5 hektarlık alana Cumhurbaşkanlığı Hatıra Ormanı, dün de Cumhurbaşkanı Emine Erdoğan'ın himayelerinde Şahin Tepesi mevkisine 10 hektarlık alana Bereket Ormanı tahsis edildiğini söyleyen MHP İl Başkanı Yasin Öztürk, "Yapılan açıklamada Orman Genel Müdürlüğü'nün Türk Büyüklerine Hatıra Ormanı emri gereğince Cumhurbaşkanlığı Hatıra Ormanı tahsis ettikleri belirtilmiştir. Alparslan Türkeş devlet büyüğü değil de Emine Erdoğan devlet büyüğü müdür? Orman Bölge Müdürü'ne soruyorum? Kendisine Türküm demekten imtina eden bir kişi nasıl Türk büyüğü oluyor? Cumhurbaşkanlığı Hatıra Ormanı, Emine Erdoğan katkılı Bereket Hatıra Ormanı yol kenarı değil midir? Yönetmelikleri o ormanlar için neden kullanmamıştır" dedi.

Keyfi ve partizanca uygulama yapıldığını ve durumu şiddetle kınadıklarını öne süren MHP İl Başkanı Öztürk,, "Orman Bölge Müdürü AKP'nin milletvekili adayı mıdır, yoksa AKP'nin müdürü müdür? Gün olur devran döner. Devran döndüğünde senin gibilerden değil Orman Bölge Müdürü, orman bekçisi bile olmayacaktır" diye konuştu. - Denizli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Alparslan Türkeş Mustafa Korucu Emine Erdoğan Denizli Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title