Haberler

MHP Iğdır Yönetimi Basınla Buluştu

MHP Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer ve yönetimi, geçen ay yapılan kongreyle göreve gelmelerinin ardından basınla bir araya geldi.

MHP Iğdır İl Başkanı Ersoy İçer ve yönetimi, geçen ay yapılan kongreyle göreve gelmelerinin ardından basınla bir araya geldi.

İçer, geçen ay yapılan 12. Olağan İl Kongresi ile göreve başlayan il ve merkez ilçe yönetim kurulları üyelerinin katılımıyla basınla tanışma toplantısı düzenledi.

İçer, Merkez İlçe Başkanı Özcan Zorba ile il ve ilçe yönetim kurulu üyelerini tek tek tanıttığı toplantıda, FETÖ'ye karşı verilen mücadeleye değindi.

FETÖ'nün darbe girişimine karşı, teşkilat olarak ülkenin birlik ve bütünlüğü için meydanlarda yer aldıklarını dile getiren İçer, şunları kaydetti:

"Hainler, şehitlerin kanıyla sulanmış bu güzel vatan topraklarında darbe yapmaya çalıştılar ancak milletimiz destan yazarak devletinin ve ülkesinin yanında olduğunu gösterdi. Bizler 15 Temmuz'da meydanlara çıkarak devletimizin ve ülkemizin yanında olduk ve bundan sonra da hep yanında olacağız. 15 Temmuz şehitlerimizi rahmetle anıyoruz, mekanları cennet olsun."

Toplantıya, Iğdır İl Genel Meclisi Üyesi Ayvaz Erol ve belediye meclisinin MHP'li üyeleri de katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Iğdır Politika Güncel Haberler

title