Haberler

Mhp, İftar ve Duada Buluştu

MHP Ankara İl Başkanlığı’nın düzenlediği iftar programına katılım yoğun olurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iftarını şehit aileleriyle birlikte yaptı.

MHP Ankara İl Başkanlığı'nın düzenlediği iftar programına katılım yoğun olurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iftarını şehit aileleriyle birlikte yaptı.

MHP Ankara İl Başkanlığı tarafından "iftar ve duada buluşalım" temasıyla düzenlenen Gölbaşı'ndaki iftar programına yoğun bir katılım olurken, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli iftarını şehit aileleriyle birlikte açtı. Ankara İl Başkanı Fatih Çetinkaya, birlik ve beraberlik adına anlamlı bir iftar sofrasında buluşmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çetinkaya, yaptığı konuşmada Ankara'nın bir büyük buluşmaya şahit olduğunu söyledi.

Gölbaşı'nda Akalın Tesisleri'nde gerçekleştirilen MHP Ankara İl Teşkilatı'nın iftar buluşmasına katılan Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin iftar sofrasında konukları şehit aileleri oldu. Bahçeli, şehit aileleriyle sohbet ederek, Ramazanlarını kutladı.

Özellikle kongre tartışmaları ile gündeme gelen MHP tabanının ilgi gösterdiği iftar programına yoğun bir katılım oldu. İftar programında kısa bir konuşma yapan MHP İl Başkanı Fatih Çetinkaya, anlamlı bir iftar buluşmasını gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Çetinkaya, "Sabırla geçen bir günün ardından iftarımızda ve duamızda buluşarak şükür soframızda bizleri bir eden yüce Allah'a şükürler olsun. Mütevazı soframızı varlığıyla zenginleştiren başta Genel Başkanımız sayın Devlet Bahçeli olmak üzere tüm ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum. Birlik neymiş, dirlik neymiş, tevhid neymiş, iman neymiş, ülküdaşlık neymiş, ve kardeşlik neymiş bunu en güzel şekilde ispatlayan bütün ülküdaşlarımızdan yüce Allah razı olsun" şeklinde konuştu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Çetinkaya Devlet Bahçeli Politika Haberler

title