Haberler

MHP Heyetinden Kömürspor'a Başarı Ziyareti

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, MHP heyetini ağırladı.
MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde...

Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Zonguldak Kömürspor, MHP heyetini ağırladı.

MHP Zonguldak İl Başkanı Hamdi Ayan, MHP Merkez İlçe Başkanı Ahmet Şehit, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, MHP Kadın Kolları Başkanı Mevlüde Yalçıner ve partililer BAL Ligi'nde mücadele eden Zonguldak Kömürspor'u ziyaret etti.

Ziyarette konuşan MHP Belediye Başkan Adayı Gürkan Gülay, "Zonguldakspor'a bu zorlu mücadelesinde başarılar diliyorum. Zonguldakspor'un formasını da terletmiş birisi olarak Zonguldakspor için elimizden geleni yapacağımıza burada hem başkan hem de yönetim kurulu olarak söz veriyoruz. Ama Zonguldakspor'un günü kurtarma ihtiyaçlarına değil de sabit gelir ihtiyaçtır. Zonguldakspor Yönetim Kurulu ve başkanının hangi zorluklarla bu takımı götürmeye çalıştıklarını iyi biliyorum. Allah nasip eder 30 Mart 2014 tarihinde Belediye Başkanlığı koltuğuna oturduğumuzda Zonguldakspor'u profesyonel lige çıkartmak için artık sabit geliri olan bir belediye armağan edeceğiz. İnşallah Zonguldakspor da hak ettiği yere vefakar topçular ile çıkacaktır. Ben kendilerine teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Zonguldakspor Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Caner ise "MHP heyeti bizleri ziyaret etmiş. Nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Seçim sürecinde inşallah Allah kalbine göre verir. Teşekkür ediyoruz. Desteklerini bekliyoruz" diye konuştu.

MHP İl Başkanı Hamdi Ayan ise "Bu gün Belediye Başkan adayımız böyle bir şey düşündü. Zonguldakspor yönetimi ve futbolcular ile bir araya gelme düşüncesi oldu. Bizler de memnuniyetle geldik. Buradan başta kulüp başkanımıza ve yönetimine teşekkür ile tebrik etmek istiyorum. Zonguldakspor'u ligde lider yaptılar. İnşallah sezonunun sonuna kadar böyle bitirirler. Çünkü Zonguldak ve seyirci bunu hak ediyor. Zonguldak büyük bir camiadır. Spor ve ekonomi paralel olarak ilerler" dedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hamdi Ayan Zonguldak Yerel Haberler

title