Haberler

MHP Grup Toplantısının Yapıldığı Salona Girmek İsteyen Kişi Polis ile Tartıştı

Tbmm'de MHP'nin Grup toplantısının ardından bu salona girmek isteyen bir kişi ile polis tartıştı.

Tbmm'de MHP'nin Grup toplantısının ardından bu salona girmek isteyen bir kişi ile polis tartıştı. Duruma ise MHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyesi İbrahim Çiftçi girdi. Çiftçi, 'Rezilliği güvenlik diye mi satıyorsunuz' diye polise çıkıştı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, grup toplantısının ardından salondan çıktı. Bu sırada bir kişi salona Genel Başkan ve milletvekillerinin kullandığı kapıdan grup toplantı salonuna girmek istedi. Polis ise güvenlik önlemleri nedeniyle buna izin vermedi ve tartışma yaşandı. Bu sırada grup salonunun önünde bulunan MHP MYK üyesi İbrahim Çiftçi, olayı görünce müdahale etti. Çiftçi, ilk olarak polis ile tartışan kişiye, "Ne oluyor. Senin sefilliğinin cezasını biz mi çekeceğiz' diye kızdı. Bu sırada arkadan bir polisin söylediği söze kızan Çiftçi, "Ben MYK üyesiyim. Sen kim oluyorsun ? Rezilliği güvenlik diye mi satıyorsunuz. Saygılı olsun önce" diye tepki gösterdi. Araya polis amiri girdi ve Çiftçi'yi sakinleştirdi. Ardından Çiftçi, grup toplantı salonunun önünden ayrıldı.

(MV) - Ankara

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Devlet Bahçeli İbrahim Çiftçi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title