Haberler

MHP Grup Başkanvekili Vural: "Geldiğimiz Noktada Sürekli Suçlu Aranıyor"

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, “Geldiğimiz noktada sürekli suçlu aranıyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Grup Başkanvekili Oktay Vural, "Geldiğimiz noktada sürekli suçlu aranıyor" dedi.

MHP Grup Başkanvekili Vural, TBMM'de düzenlediği basın toplantısında, beraber yürüyenlerin son birkaç yıldan beri 'paralelci, tuzluk, rüşvetçi' suçlamalarıyla iyiye gitmeyen işlerin sorumlusunu bulmaya çalıştıklarını belirterek, Türkiye'de kaos olduğunu iddia etti. "Doğrusu ekonomi, çözüm süreci, dış politika tel tel dökülüyor. Milli birlik, barış projesi dediler, çözüm süreci dediler çözüm sürecini bilmiyorlar, sürecin ne olduğunu bilmiyorlar. Bindiler İmralı alametine, gidiyorlar kıyamete" diyen Vural, 17-25 Aralık operasyonlarının gerçek olduğunun bilindiğini söyledi. Vural, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Dış politikada yapayalnız bir Türkiye, menfaatlerini koruyamayan bir Türkiye, vatan topağını koruyamayan, ricat eden Türkiye. İşsizlik almış başını gidiyor. Vatandaş borç içinde. Tasarruflar azalıyor, üretim yok. Türkiye maalesef esecek rüzgarların kaderini belirleyeceği ülke olmuş. Dış politika, ekonomi, çözüm süreci dediği şeyler çıkmaz sokak. Vatandaş farkında. Soruyor. AKP ilçe ve il binalarına gidiyor. 'Bu başkanlık sistemi nedir' diye soruyor. ' Ekonomi çok iyi çok iyi' dediniz. Alladınız pulladınız, boyaları döküldü. Vatandaş, 'Ben işsiz kalıyorum' diyor. Emekliye 24 lira zam veriyorsunuz. Adalet ve Kalkınma Partisi'ne oy vermiş insanlar bunları soruyor. Ekonomi'her şey iyi 'dediniz. Borç gırtlağa dayandı."

İktidarın acı biberi vatandaşa yedirdiğini söyleyen Vural, kendilerinin tatlıyı yediklerini savunarak, "Bugün geldiğimiz noktada vatandaş işsiz, aşsız. 'Ben neredeyim' diye sormaya başladı. Dava diye bir şey yok. Geldiğimiz noktada sürekli suçlu aranıyor. Bütün bunları yapıyorsunuz. Dolmabahçe'de demokrasi yok, terör. Yurt dışındaki toprağı korumak için PYD'ye bildirim yapıyorsunuz. 29 Ekim'de Peşmerge'ye PYD'ye yardım için vatan topağını açıyorsunuz. Geldiğimiz nokta vatan toprağından kaçmak, PYD'yi meşrulaştırmak için" diye konuştu.

Başbakan Yardımcısı Arınç ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek arasındaki tartışmayla ilgili soru üzerine Vural, "Geldiğimiz noktada yapılması gereken husus, iddiaların araştırılarak sübuta erdirilmesidir" dedi.

Genelkurmay Başkanı'nın "PKK meşrulaştırılıyor" sözlerine yönelik olarak Vural, "Türkiye bir çözülme sürecine sokulmuştur. İmralı Türkiye'yi yönetecek, anayasasını yapacak duruma getirilmiştir. Önemli olan bu zararı nasıl biz çevireceğiz. Biz devletin derdindeyiz" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Vural Türkiye İmralı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title