Haberler

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet büyük Ataman, “Panama tacirleri Nevada baronları ve yeminli Türkiye düşmanları bedeli ne olursa olsun MHP’yi ele geçiremeyeceklerdir.

MHP Genel Sekreteri İsmet büyük Ataman, "Panama tacirleri Nevada baronları ve yeminli Türkiye düşmanları bedeli ne olursa olsun MHP'yi ele geçiremeyeceklerdir. MHP sahipsiz değildir. Okyanus ötesinden beklenen kökü içerideki dış mihraklar amaçlarına ulaşamayacaklardır" dedi.

MHP Bursa İl Başkanlığı, Kültürpark'ta bulunan Orman Çay bahçesinde buluştu. Bayramlaşmaya MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, İl Başkanı Tefik Topçu, İlçe Başkanları ve partililer katıldı. Bayramlaşmada konuşan MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Uzun süredir partimiz paralel kumpasların ve başkanlık heveslilerinin saldırıları altında rezil oyunların hedefindedir. Biz oyunun ve figüranlarını çok iyi biliyoruz. Ne yapılmaya çalışıldığını da uzun süreden bu yana takip ediyor ve konuya vakıfız. Siyaset kurgularını MHP'siz bir siyaset bu mümkün değilse Bahçeli'siz MHP üzerine şekillendiren malum odaklar ülkemiz üzerindeki bütün tasarruflarını hiçbir engelle karşılaşmadan rahatça yürütmek için palanlarını devreye soktular. Türk devletinin kurucusu Tük milletinin kurtarıcısı ve Türk vatanının garantisi olan Türk milliyetçiliğini dizginleme ve engelleme gayretlerini sistemli bir şekilde ilerletmeye çalıştılar" dedi.

"MHP arınarak ve güçlenerek yoluna devam edecek"

Büyükataman, "1 Kasım'dan itibaren MHP'de değişim isteyenlerin söylediklerine dikkat ediniz. 1 Kasım akşamından itibaren her türlü iftirayı ve kirli yakıştırmayı reva görenleri göz önüne getiriniz. 1 Kasım'dan sonra ortaya çıkan tabloda fırsatı ganimete çevirmeye çalışan bazı isimler MHP'yi içten kemirmenin ve çökertmenin arayış ve sevdasına kapıldılar. MHP'yi bir plan çerçevesinde etkisizleştirmek ve kamu oyunda itibarsızlaştırmak çabasına giriştiler. Tüzük kurultayı için imza veren her kardeşimiz bizim için değerlidir. Hepsinin iradesine saygı duyuyor, taleplerini biliyor ve anlıyoruz. Panama tacirleri Nevada baronları ve yeminli Türkiye düşmanları bedeli ne olursa olsun MHP'yi ele geçiremeyeceklerdir. MHP sahipsiz değildir. Okyanus ötesinden beklenen kökü içerideki dış mihraklar amaçlarına ulaşamayacaklardır. Ülkücüler Türk milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti'nin yok edilmesine asla izin vermeyecektir. MHP bundan sonra arınarak, güçlenerek ve daha azimli bir şekilde yoluna devem edecektir" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

İsmet Büyükataman Kültürpark Nevada Politika Haberler

Bakmadan Geçme

BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title