Haberler

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreteri İsmet Büyükatman, Türkiye'nin üç temel probleminin olduğunu ifade ederek, bunların işsizlik, terör ve eğitim olduğunu söyledi.

MHP Bursa İl Başkanlığı üyeleri, gerçekleşen bayramlaşma töreninde bir araya geldi. Kültür Park'ta düzenlenen bayramlaşma törenine MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, Bursa Milletvekili Necati Özensoy, İl Başkanı Hasan Toktaş ve çok sayıda parti üyeleri katıldı. Bayramlaşma töreninde konuşan Ataman, "Türkiye'nin 3 temel problemi var. Bunlar işsizlik, eğitim ve terördür. Bu kapsamda ilk sırayı işsizlik ve işsiz insanlardaki artış almaktadır. İşsizlik sefaletin, yoksulluğun, anarşinin ve toplumsal girdabın kaynağıdır. Türkiye'nin ikinci temel sorunu ise, eğitimdeki ciddiyetle ele alınması gereken aşılmalardır. Bugünkü şartlarda eğitim sistemi, öncelikle milli vasıftan bir haber ve insan odaklık kurgudan uzaktır. Türkiyenin önemli üçüncü temel sorunu, şu an itibariyle aşayişsizlik, toplumsal şiddet, terör ve bölücüklüktür. AK Parti ile geçen yaklaşık 11 yıllık dönemde maddi, manevi, insani, dini ve ahlaki bütün değerlerin buluştuğu tek nokta ne yazık ki menfaat olmuştur. Türk milleti AKP, BDP, PKK ve İmralı canisi koalisyonuyla yürütülen süreç parantezine alınmış, belirsizliğe ve öngörülmesi mümkün olmayan gelişmeler korumasız bir şekilde bırakılmıştır" dedi.

MHP Bursa İl Başkanı Toktaş ise, "Bugün Korgeneral Engin Alan'ın cezaevinde giydiği pijamanın rengine karışılıyor. Bebek katilinin ise, yatmış olduğu cezaevindeki odası nem kapmasın diye duvarlarına duvar kağıdı döşeniyor. Türkiye'nin MHP'ye çok ihtiyacı var. Bu durum bunun göstergesidir" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından bayramlaşma töreni gerçekleşti. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title