Haberler

MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Bursa'da

Güncelleme:

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP olarak 30 Mart'taki seçimi milletimizin yarınları adına kader seçimi olarak değerlendiriyoruz" dedi.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "MHP olarak 30 Mart'taki mahalli idareler seçimini ülkemiz ve milletimizin yarınları adına kader seçimi olarak değerlendiriyoruz" dedi.

Büyükataman, Küçük Sanayi Sitesi'ndeki Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (BESOB) salonunda, MHP Nilüfer Belediye Başkan adayı Arif Demirören'in tanıtıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, milliyetçi hareketin artık iktidar sorumluluğunu üstlenmeye hazır olduğunu, ülkenin buna her zamankinden daha çok ihtiyaç duyduğunu ileri sürdü.

Büyükataman, "MHP olarak 30 Mart'taki mahalli idareler seçimini ülkemiz ve milletimizin yarınları adına kader seçimi olarak değerlendiriyoruz. Bu anlamı yüklüyor olmamızın şüphesiz çok gerekçeleri var. Son 10 günde yaşanan gelişmeler bile 17 Aralık'tan bugüne geride bıraktığımız 60 günde şahit olduğumuz hadiseler bile MHP olarak bu seçimlere yüklediğimiz anlamda ne kadar haklı olduğumuzu anlamamıza yeterli olacaktır" diye konuştu.

TBMM gündemine getirilecek Demokratikleşme Paketi ile yeni düzenlemenin gündeme geleceğini vurgulayan Büyükataman, "Geçtiğimiz hafta kavga dövüş yaptıkları Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) düzenlemesi örneğinde olduğu gibi yine bir dayatmayla, milletin hiçbir yarasına merhem olmayacak" diye konuştu.

Büyükataman, ömrünü bu işe vakfetmiş, 45 yıl boyunca ödemediği hiçbir bedel kalmayan MHP mensuplarının 30 Mart'ta yerelden başlayarak ülke yönetimi sorumluluğu için irade ortaya koyacağını da sözlerine ekledi.

Önümüzdeki hafta TBMM gündemine gelecek Demokratikleşme Paketi ile yeni bir düzenlemenin gündeme geleceğini söyleyen Büyükataman, "Geçtiğimiz hafta kavga dövüş yaptıkları Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) düzenlemesi örneğinde olduğu gibi yine bir dayatmayla, milletin hiçbir yarasına merhem olmayacak, ancak terör örgütü ile yapılmış pazarlıklara ve adı konulmuş düzenlemelere dair adımlar yeniden atılacak" diye konuştu.

Büyükataman, ömrünü bu işe vakfetmiş, 45 yıl boyunca ödemediği hiçbir bedel kalmayan MHP mensuplarının 30 Mart'ta yerelden başlayarak ülke yönetim sorumluluğu için irade ortaya koyacağını da sözlerine ekledi.

Kaynak: AA / Güncel

İsmet Büyükataman Arif Demirören Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title