Haberler

MHP Genel Sekreteri Büyükataman Açıklaması

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Sözde çözüm sürecinde partimizin yeterli muhalefeti yapmadığı iftirasını atanlar, biz kaya gibi bu sözde çözümün karşısında mücadele ederken, fitne fesat peşinde koştukları için çalışmalarımızdan haberdar değillerdir.

MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, "Sözde çözüm sürecinde partimizin yeterli muhalefeti yapmadığı iftirasını atanlar, biz kaya gibi bu sözde çözümün karşısında mücadele ederken, fitne fesat peşinde koştukları için çalışmalarımızdan haberdar değillerdir." değerlendirmesinde bulundu.

Büyükataman, yaptığı yazılı açıklamada, MHP'nin Türk-İslam ülküsünden feyz alan değişmeyen ilkeleri, inançları, idealleri ve siyasi hüviyetiyle 47 yıldır siyaset sahnesinde bulunduğunu anımsatarak, MHP'nin her devirde "siyasi suikastların" hedefi olduğunu savundu.

Partinin entrika ve psikolojik saldırılarla içten çökertilmeye çalışıldığını öne süren Büyükataman, son günlerde de partiye karşı "çok sinsice bir kara propaganda yürütüldüğünü" belirtti.

Büyükataman, "Bu kapsamda, sözde çözüm sürecinde partimizin yeterli muhalefeti yapmadığı iftirasını atanlar, biz kaya gibi bu sözde çözümün karşısında mücadele ederken fitne fesat peşinde koştukları için çalışmalarımızdan haberdar değillerdir." ifadesini kullandı.

Bu dönemde 9 ayrı bölgede, Türk siyasetinde ilk defa, "temalı açık hava toplantıları" tertip edildiğini, toplantıların yapılacağı illere komşu illerde de öncesinde alan tarama ve bilgilendirme programları hazırlandığını vurgulayan Büyükataman, açıklamasında şunları kaydetti:

"Kimse, ülkücü hareketin hafızasını hafife almasın, aklımızla alay etmesin. MHP'liler, Türk milliyetçileri, ülkücüler ülkemizin üzerinde oynanan derin ve büyük oyuna tek bir yürek halinde cevap vereceklerdir."

Kaynak: AA / Politika

İsmet Büyükataman Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title