Haberler

MHP Genel Sekreter Yardımcısı Çakmaklı:

Milliyetçi Hareket Partisi (mhp) Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı, 'Türkiye'nin Ekonomik Kriz Yanında Siyasi Kriz İçinde' Olduğunu Söyledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Sekreter Yardımcısı Muzaffer Çakmaklı, 'Türkiye'nin ekonomik kriz yanında siyasi kriz içinde' olduğunu söyledi.

Çakmaklı, Gaziantep Ticaret Odası'nı (GTO) ziyareti sırasında yaptığı açıklamada, 12 Eylülde yapılacak referanduma ilişkin tavırlarını halkla paylaşmak, halkı referanduma ilişkin aydınlatmak için yoğun bir kampanya başlattıklarını belirtti.

Kampanya ile Türkiye'nin içinde bulunduğu sıkıntıları vatandaşlarla paylayacaklarını ve sıkıntılarını dinleyeceklerini kaydeden Çakmaklı, şöyle konuştu:

'Türkiye ekonomik kriz yanında siyasi kriz içinde. Gayri samimi, dışardan okyanus ötesinden alınan talimatlarla yapılan kanunlar Türkiye'yi ne hale getirdi. 12 Eylülün mağduru biziz. Ben de fert olarak mağdurların içindeyim. Ama referandumda niçin 'hayır' diyoruz bunu halkımıza anlatacağız.

Amaçları yargının yapısını değiştirmek, yarın kendilerinin önündeki yargılama sürecini ortadan kaldırmak. Yani kendilerini kurtarmak. Yarın iktidardan sonra bunlar Yüce Divan'da yargılanacak. Bir kısmı ağır cezada yargılanacak. Tüm bunları kampanyamızla halkımızı anlatacağız.'

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aslan da açıklamasında, tüm siyasi partilere aynı mesafede duran bir kuruluş olduklarını, bugüne kadar bu zeminlerini hiç kaybetmediklerini, zeminlerini koruma konusuna büyük hassasiyet gösterdiklerini bildirdi.

Ziyarete, MHP Gaziantep Milletvekili Hasan Özdemir de katıldı.

(YÜC-ASL-ZBD) - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title