Haberler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sarıoğlan ilçesinde vatandaşa seslenerek 2015 seçimlerinin kardeşlik ve etnik temelli çatışmalardan uzaklaşmanın bir adımı olacağını belirterek, "12 yılı aşmış bir siyasi partinin değişmesi lazım. Allah muhafaza bin yıllık kardeşliğimiz hukukumuz sarsılır. Değişmezse ya bölünürüz ya çatışırız. Bunun ikisinin de olmasını istemiyoruz" dediMHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri’de yapılan MYK toplantısı sonrasında, Palas belde belediyesi ile Sarıoğlan ilçe belediyesini ziyaret etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Sarıoğlan ilçesinde vatandaşa seslenerek 2015 seçimlerinin kardeşlik ve etnik temelli çatışmalardan uzaklaşmanın bir adımı olacağını belirterek, "12 yılı aşmış bir siyasi partinin değişmesi lazım. Allah muhafaza bin yıllık kardeşliğimiz hukukumuz sarsılır. Değişmezse ya bölünürüz ya çatışırız. Bunun ikisinin de olmasını istemiyoruz" dedi

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kayseri'de yapılan MYK toplantısı sonrasında, Palas belde belediyesi ile Sarıoğlan ilçe belediyesini ziyaret etti. Bahçeli, Sarıoğlan Belediyesini ziyaretinde Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Bahçeli, Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız'dan bilgi aldıktan sonra, belediye binasının balkonundan partililere seslendi.

Bahçeli, "2015 yılı 7 Haziran itibariyle, en son 7 Haziran olmak üzere 25. Dönem milletvekilliği genel seçimlerinin de yapılacağı bir yıl olacaktır. Türkiye 2015 yılında birlik beraberliği sağlanmış, etnik temelli ve mezhep temelli çatışmalardan uzaklaşmış bin yıllık kardeşliği ile birbirine aşırı derecede saygı duyan, bütünleşmiş bir Türkiye'nin oluşmasında önemli bir adım olacağını düşünmenizi isterim. Değişik partilerden mensup olabiliriz, değişik partilere oy verebiliriz. Ama Türkiye'nin etrafında ve Türkiye'deki gelişmeleri de dikkate alarak Türkiye'de 12 yılı aşmış bir siyasi partinin yenilenmesinde ihtiyaç vardır. 2015 yılı bu yenileşmeyi başaramadığı takdirde Türkiye'de beklenmedik gelişmelere şahit olabiliriz. Allah muhafaza bin yıllık kardeşliğimiz hukukumuz sarsılır. ya bölünürüz ya çatışırız. Bunun ikisinin de olmasını istemiyoruz" dedi.

Bahçeli konuşmanın ardından Kayseri'den ayrıldı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Devlet Bahçeli Sarıoğlan Kayseri Palas Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title