Haberler

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Açıklaması

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, herkesinsandıkta güvendiği kişilere oy vermesini istedi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, herkesinsandıkta güvendiği kişilere oy vermesini istedi.

Bahçeli, yerel seçim çalışmaları için geldiği İzmir temaslarının ikinci gününe Bornova'da STK temsilcileriyle kahvaltı buluşmasıyla başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, İzmir temaslarının ikinci günü Bornova'da sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile kahvaltıda bir araya geldi. Bahçeli, İzmir gevreği ve peynirle birlikte çay içti, sonra Türk kahvesi içti. Bahçeli, Bornova Esnaf ve Kefalet Odası Başkanı'nın kızı Gülçin Akkaya'nın çiçek takdim etmesine karşılık, kendi rozetini genç kıza hediye etti. Bornova'dan Kemalpaşa'ya geçen Bahçeli, burada da partililerin tezahüratlarıyla karşılandı. Kemalpaşa Belediyesi Kapalı Pazaryeri'nde toplanan halka seslenen Bahçeli, dünden bu yana Beydağ, Kirazlı, Ödemiş, Tire, Bayındır, Torbalı, Buca ve Karabağları gezdiklerini söyledi.

Seçimlere 26 gün kaldığını hatırlatan Bahçeli, artık sonuçlara gidileceğini ve son günlerin iyi değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti. Bahçeli, siyasi iktidarın seçim tavırlarının daha da artacağını söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: "Kemalpaşa'da kim hangi siyasi partiye destek veriyorsa versin. Ancak seçimlerin güvence altında dürüstçe katılmalıdır. Bu şu demektir; hep beraber mazeret ileri sürmeksizin sandığa gitmeyi başarmalıyız. Sandıkta dünya görüşüne paralel, hizmetlerine inanacağımız, kişiye oylarınızı vermelisiniz. Akşam üzeri sandık açılırken de her partinin görevlilerine sorumluluk düşmektedir. Özellikle dava arkadaşlarıma sesleniyorum. Kemalpaşalı gençlerimiz sandığın oy verilmesine başlamasından sonuna kadar başından ayrılmamalıdır. Oy sayımı saati geldiğinde herhangi bir hile oluşmaması için gözünü dört açmalı ve herşeyi gözetim altına alabilmelidir. Bir oyla kazanma veya kaybetme mümkündür. Bunlara fırsat vermemek için bütün arkadaşlarımızın görevde olmasını istiyorum."

Bazı kişilerin televizyonlarda Türkiye'yi toz pembe gösterdiğini anlatan Bahçeli, sözlerine şöyle devam etti: "Siz TV seyrederken şu sorunlar çözüldü diyebiliyor musunuz veya AKP'ye oy vermişseniz kendiniz bir kıyaslama yaparak, 'bu iktidar döneminde gelir seviyemiz arttı, çocuklarımız iş sahibi oldu' denebilecek bir durum söz konusu mudur? Hal böyleyken bu iktidarın gelecek umudu kalmamıştır". - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Kemalpaşa İzmir Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title