Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli, TRT'yi Eleştirdi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi ‘Çatı Aday’ Ekmeleddin İhsanoğlu’na destek istemek için geldiği Afyonkarahisar’da ikinci durağı Çay ilçesi oldu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi 'Çatı Aday' Ekmeleddin İhsanoğlu'na destek istemek için geldiği Afyonkarahisar'da ikinci durağı Çay ilçesi oldu.

İlçe Belediye binası önünde hazırlanan alanda partililerine ve vatandaşlara destek isteyen Bahçeli, Türkiye Radyo ve Televizyon Kurumu'nu da (TRT) eleştirdi.

Bahçeli, "TRT, Türkiye Cumhuriyeti devletinin kurumsal bir iletişim aracıdır. Hepimizin vergileri ile ayakta kalmaktadır, çalışanlar devlet memuru olarak maaş almaktadır, bunun patronu yoktur. Bunun patronu millettir ama sabahtan akşama kadar TRT, Recep Tayyip Erdoğan propagandası yaparak 500 saati ona ayırıp, 3 saati birisine, 7 saati de birisine ayırıyorsun. Burada artık millet patron olmaktan çıkmış aday Recep Tayyip Erdoğan patron olmuş, TRT ona hizmet ediyor demektir" dedi.

Bahçeli, daha sonra Dinar ilçesine geçti. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Milliyetçi Hareket Partisi Ekmeleddin İhsanoğlu Devlet Bahçeli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title