Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Konya'da

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin üst yönetimi ve milletvekilleri ile düzenlecek toplantı için Konya'ya geldi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin üst yönetimi ve milletvekilleri ile düzenlecek toplantı için Konya'ya geldi.

Karayolu ile Konya'ya gelen Bahçeli'yi Dedeman Otel'de çok sayıda partili karşıladı. "Hareketin lideri, Devlet Bahçeli" sloganları ile karşılanan Bahçeli, daha sonra otelin lobisinde partililerle bir süre sohbet etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Emin Haluk Ayhan, gazetecilere yaptığı açıklamada, partisinin her yıl düzenledikleri değerlendirme toplantısı için Konya'da bir araya geldiklerini söyledi.

TBMM'deki yoğun çalışmalar nedeniyle toplantının bugüne sarktığını aktaran Ayhan, şöyle konuştu:

"Milletvekilleri, MYK üyeleri, başkanlık divanı üyeleri ve merkez disiplin kurulu üyelerimiz toplandı. Genel, ekonomik ve sosyal alandaki gelişmelerin, TBMM'deki faaliyetlerin değerlendirildiği bir toplantı olacak. Güncel konuların tamamı burada uzmanları tarafından değerlendirilecek. Arkadaşlar bunlar hakkında yorumlarda bulunacak. Yarın iki oturumumuz var. Pazar günü de Genel Başkanımızın basın toplantısı var. Onunla da vatandaşları aydınlatmış olacağız ve bütün Türkiye'ye mesajlarımızı göndermiş olacağız."

Kaynak: AA / Güncel

Emin Haluk Ayhan Devlet Bahçeli Konya Politika Haberler

Bakmadan Geçme

TESLA'DA MİLYON DEĞERİNDE İNDİRİM! Tesla Model Y ne kadar? Tesla'nın en ucuzu Türkiye'de satışta... İran İsrail'e saldıracak mı? İran'dan İsrail'e misilleme gelecek mi? Merkez Bankası döviz kurları 2024! 1 Amerikan doları ne kadar? Yıl sonu dolar kuru ne kadar olur? Suphiye Orancı kimdir? Metin Akpınar ve Uğur Dündar'dan kızları olduğu iddia edilen Suphiye Orancı kaç yaşında, nereli? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç oldu? MB dolar tahmini için ne dedi? Sarıyer'de taksiciyi öldürüp araçtan atan yabancı uyruklu şahıs tutuklandı mı? İfadesinde ne dedi? Merkez Bankası'nın yıl sonu dolar beklentisi kaç TL? Merkez Bankası enflasyon beklentisi yüzde kaç? TOKAT'TA DEPREM | Tokat depreminin ardından yaşanan hasarın boyutu ne? Noterler Cumartesi günü açık mı? Noterler Cumartesi günü çalışıyor mu, saat kaça kadar açık? ALES/1 sınavı ne zaman 2024? ALES bu hafta mı? ALES sınav giriş yerleri! KIZILCIK ŞERBETİ fragmanı yayınlandı mı? Umut, Nursema'yı aldattı mı? Son bölümde ne oldu? İzmir Cuma namazı saat kaçta? İzmir Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İzmir cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 19 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ || Sandık görevlisi ücretleri ne zaman yatacak? Aşkım Kapışmak kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Aşkım Kapışmak kaç yaşında, nereli? Aşkım Kapışmak biyografisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title