Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli: "Kaderde Yalana Boyun Eğmek Var Mı?"

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “Biz bugünkü Türkiye tablosuna, yönetim tercihine layık mıyız? Doğru cevap, kurtuluştur.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Biz bugünkü Türkiye tablosuna, yönetim tercihine layık mıyız? Doğru cevap, kurtuluştur. Kurtuluşun kıvılcımı ise milli, inançlı ve mücadeleci ruhlarda çakacaktır. Dün öyle oldu, yarın da aynısı olacaktır" dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Kahraman uzun ömürlüdür ve her zaman hürmetle hatırlanır. Ucuz kahraman tıpkı korkak gibi kısa solukludur, ilk engelde sendeleyip düşer. Ne çektiysek yapay kahramanlık gösterilerinden çektik. Kaderimiz mi diyorum, ama kaderin teslimiyetçilik olmadığını da iyi biliyorum. Kaderde yalana boyun eğmek var mı? Yalancıların hakimiyet ve saltanatına ne yapalım kaderimiz buymuş diyerek tepkisiz mi duralım? Sütçü İmam'ı sütçü Nine yaptılar, Faruk Nafiz Çamlıbel'in Sanat isimli şiirini Fazıl Hüsnü Dağlarca'ya mal ettiler, önemseyen olmadı. Malazgirt Zaferi'nin yıldönümünde, Romen Diyojen gülle gülle saldırdı, dediler, birisi çıkıp o tarihlerde top neredeydi ki diye sormadı. 'Görüşen yok, görüştü diyen şerefsiz, ilgili arkadaşı ben gönderdim, derdi olan varsa bana söylesin' diye diye İmralı'ya demir attılar. One Minute'ten destan çıkardılar, Akdeniz'e White Sea diyerek yere çakıldılar. Davos, Oslo, Brüksel, Washington derken sıfırı tükettiler. Rüşvet aldılar, adı darbe oldu. Yolsuzluk patladı, dış düşmanların oyunu gösterildi. Para eritirken basıldılar, montaja, dublaja bağladılar. Günah işleme özgürlüğünü icat ettiler, sahte fetvalar düzenlediler, ulema dediler, besmele çekip kul hakkını yeme kuyruğuna girdiler" ifadelerini kullandı.

"BU MİLLETİN ÇEKTİĞİ ÇİLE YETER"

"Kara cehalet tedavisi olmayan bir hastalıktır. Bile bile çelişkiye düşüp bir şey olmamış gibi davranmak da kızarmayan yüzün habercisidir" diyen Bahçeli, şöyle devam etti:

"Şimdi de diyorlar ki, 'Biz hayat boyu doğal gazla yaşamadık. Bu millet çileye alışıktır.' Yetmedi, 'Gerekirse tezek yakarız' dediler. Gün geldi, Bingöl'de olmayan doğal gazı varmış gibi anlattılar, gün geldi doğal gaz bulunmayan Zonguldak'ta açık açık yalan söylediler. Sonra, 'Doğal gaz gelmeyen il kalmayacak, Ayşe Hanım rahatlayacak, bodrumdan kömür çıkarma derdi kalmayacak' dediler, ne oldu? Geriye sardılar. Bu milletin çektiği çile yeter. Artık sarayda tezek yakılsın, saray sobayla ısınsın. Konuşması kolay, buyurun çileye biraz da siz ortak olun. Doğrusunu isterseniz 'bu millet çileye alışık' sözüne çok alındım, çok üzüldüm. Çileyi çeken millet, çalıp söyleyen, köşeyi dönen onlar. Onlar ki, gülüp eğleniyorlar. Haklarında yığınla suçlamaya rağmen muzaffer bir komutan gibi geziyorlar, yiyorlar, gemilerini yüzdürüyorlar. Bu adaletsizliği sorgulamadıkça, bu haksızlığa kafa yormadıkça, zorlu şartlar yenilemez, dağ gibi pürüzler dağıtılamaz. Doğrunun yolu uzun ve çetindir. Yalan ve ahlaksızlık kurnaz ve fırsatçıdır. Yol doğru olduktan sonra varılır, yalan er geç yarı yolda kalır. Milletimin her güzel evladından sorgulamasını rica ettiğim husus şudur: Biz bugünkü Türkiye tablosuna, yönetim tercihine layık mıyız? Doğru cevap, kurtuluştur. Kurtuluşun kıvılcımı ise milli, inançlı ve mücadeleci ruhlarda çakacaktır. Dün öyle oldu, yarın da aynısı olacaktır." - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Faruk Nafiz Çamlıbel Devlet Bahçeli Twitter Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title