Haberler

MHP Genel Başkanı Bahçeli Antalya'da

Bahçeli: "Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları, kutucular, kasacılar, arazi yağmacıları, hazine hortumcuları AKP'yi hücrelerine kadar ele geçirmiştir.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları, kutucular, kasacılar, arazi yağmacıları, hazine hortumcuları AKP'yi hücrelerine kadar ele geçirmiştir. Villada para eritemeyen soyguncular AKP'nin belgeli ve ispatlı hırsızları olarak tarihe geçmiştir. Çok şükür, çiğ süt içmediğimiz için karnımızda ağrı da yoktur" dedi.

Bahçeli, Manavgat ilçesindeki bir otelde düzenlenen Belediye Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, Milliyetçi Hareket Partisi'nin AK Parti'siz bir Türkiye'nin ufukta parladığını gördüğünü kaydetti.

Milletin aynı ezberlerden yorulduğunu, aynı kötürüm ve köhnemiş politikalardan usandığını ileri süren Bahçeli, " Türkiye'nin tazelenmeye, canlanmaya, yeni baştan doğrulmaya, bir kez daha silkinmeye ihtiyacı vardır. Bu kutlu vazife ve bu mukaddes görev için çok çalışacağız, çok mücadele edeceğiz, arkasından da Türkiye'yi kurtaracak, Türk milletinin kurtuluşunu demokratik vasıtalarla sağlayacağız" diye konuştu.

Bahçeli, Türk milletinin 30 Mart seçimlerinde partisinin ilkesel duruşunu benimsediğini, demokratik ve kardeşlik çağrısını duyduğunu söyledi. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde oyunu sayısal ve yüzdesel anlamda arttıran yegane partinin MHP olduğunu dile getiren Bahçeli, şöyle devam etti:

"Milletimiz bize 3 büyükşehir, 100 ilçe, 56 belde olmak üzere 164 belediye yönetimini emanet etmiştir. Elbette bunu yeterli bulmuyor, yeterli görmüyoruz fakat, AKP'nin devlet imkanlarını pervasızca seferber ettiği, aldatma ve kandırma üzerine kurguladığı seçim kampanyası göz önüne alındığında, kim ne derse desin 30 Mart'ta en dikkat çeken başarıyı partimiz sergilemiştir."

Milliyetçi Hareket Partisi'nin almış olduğu oy miktarının, kazandığı belediye sayısının küçümsenemeyeceğini ve hafife alınamayacağını anlatan Bahçeli, aksi bir tutumun açıkça Türk milletinin tercihlerine saygısızlık olacağını kaydetti.

"Haram yiyen aranıyorsa 17-25 Aralık'ta suçüstü basılan faillere bakılmalıdır"

Bahçeli, MHP'li belediyelerin rakibinin AK Parti ve CHP'li belediyelerin olmadığını vurguladı. Her belediye başkanının kendisiyle yarışacağını ve her an kendisini aşma becerisi göstereceğini ifade eden Bahçeli, şunları söyledi:

"Başarınızı kıskananlar çıkacaktır, bugüne kadar da çıkmıştır. Mücadelenizi çekemeyenler olacaktır, bugüne kadar da olmuştur. Hatta AKP, iktidar gücünü kullanarak hak ettiğiniz ödenek ve imkanları kısma yoluna bile gitmiştir. Mesnetsiz iddialarla aslı astarı olmayan suçlamalarla sizlerin coşkunuzu kırmak için yandaş ve tetikçi müfettişler MHP'li belediyelere gönderilmişlerdir. Allah'a şükürler olsun ki, helalden ödün vermeyen, Allah'tan korkan, kuldan utanan dava arkadaşlarım AKP'nin dayatmalarına eyvallah etmemiştir. Haram yiyen aranıyorsa 17-25 Aralık'ta suçüstü basılan faillere bakılmalıdır. Rüşvet ve yolsuzluk çeteleri, kara paracılar, altın kaçakçıları, kutucular, kasacılar, arazi yağmacıları, hazine hortumcuları AKP'yi hücrelerine kadar ele geçirmiştir. Villada para eritemeyen soyguncular AKP'nin belgeli ve ispatlı hırsızları olarak tarihe geçmiştir. Çok şükür, çiğ süt içmediğimiz için karnımızda ağrı da yoktur."

"Hesabını veremeyeceğimiz karanlık ilişkimiz, altından kalkamayacağımız bulanık ve sorunlu bir yönümüz, 'Acaba gün gelir karşımıza çıkar mı' diye içten içe kaygılandığımız bir açığımız bulunmamaktadır" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"MHP'li belediyeler tüyü bitmemiş yetimin hakkını yedirmeme konusunda bugüne kadar ahlak ve insanlık mücadelesini alnının akıyla vermiş, vermeye de devam etmektedir. Türk milleti bunu görmektedir. Ayrıca partimizden belediye başkanı seçilip de nefsine yenilen, menfaatlere boyun eğen, vaatlere kanan bazı döneklerin, karakterlerinde köşeli yan olmayan zavallıların aramızdan kısa zamanda ayıklanması sevineceğimiz isabetli bir gelişmedir. Milliyetçi Hareket Partisi, ahlaki zafiyete düşen, samimiyet imtihanından geçemeyen, verilmiş sözlerini çiğnemede ustalaşmış kaypak ve korkak simalarla mesafe alamayacaktır. Zira bizim nezdimizde belediyecilik, insanı temel alan, milli ve manevi ölçülere uyması gereken demokratik bir zemindir. Bizim için belediye demek, mazlum ve mağdurların imdadına koşan, yoksulu, garip gurebayı koruyan ve kollayan kocaman yürek demektir."

"Çöken dış politika itibar ve saygınlığımızı da silip süpürmektedir"

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Türkiye'nin küresel ve bölgesel zeminde mevzi üstüne mevzi kaybettiğini savundu. Bahçeli, "Çöken dış politika itibar ve saygınlığımızı da silip süpürmektedir. Hain amaç ve emeller öne geçmekte, sözünü geçirmekte, psikolojik üstünlük elde etmektedir. Krize yatırım yapan mihraklar, kavga ve kutuplaşma bahsine tutuşan yığınlar ülkemizi anarşi ve asayişsizliğe mahkum etmektedir" dedi.

Bugünkü manzara ile yüz yüze gelindiğinide tehlikelerin oldukça büyüdüğünü anlatan Bahçeli, karşılarındaki birinci tehlikenin Türkiye'yi felakete sürükleyen güvenlik tehditleri olduğunu kaydetti. Bahçeli, şöyle devam etti:

"Bölücülük hız kazanmış, terör örgütü 'taraf' sözleriyle muhatap alınmıştır. Sınırlarımız teröristlerin insaf ve eylemlerine terk edilmiştir. Şehirlerimiz asayişsizliğin çukuruna düşürülmüş, huzurumuz yüzü ve vicdanı maskeli eşkıyaların eline bırakılmıştır. Milli ve üniter devlet yapımız tartışmaya açılmıştır. Türk milletinin bin yıllık kardeşliği kurban seçilmiştir. Vatanımızın, devletimizin, milletimizin, bayrağımızın, dilimizin tekliğine yüz çevrilmiştir. Karşımızdaki ikinci tehlike, milletimizi bölünmeye doğru götüren keskin cepheleşmedir. Etnik temelde bölünme, inanç temelinde cepheleşme, mezhep temelinde iç ve dış tahrikler artmıştır. Kimlikler kaşınarak, gerilim ortamı körüklenmiştir. Toplumsal çalkantı ve çatışma alanları genişlemiştir."

Bahçeli, Türkiye'de iç huzur, barış, kardeşlik ve dayanışma ruhunun yara aldığını ileri sürdü. Bu yıkıcı tahribatın Türkiye'yi içten içe erittiğini belirten Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Karşımızdaki tehlikelerden üçüncüsü, siyasi ve sosyal bünyemizdeki çözülmedir. Ahlaki çürüme devlet ve toplum hayatımızı bütünüyle sarmıştır. Yozlaşma kültürü her alanda derin kökler salmıştır. Türkiye rüşvet, yolsuzluk, vurgun, talan ve kanunsuzluklar ülkesi haline dönmüştür. Hukuka ve adalete olan güven duygusu temelden zedelenmiştir. Siyaset kurumu kirlenmiş ve toplum nazarında itibar kaybetmiştir. Karşımızdaki dördüncü tehlike ekonomik niteliklidir. Büyüme inişe geçmiş, enflasyon ve hayat pahalılığı azmıştır. Yatırımlar azalmış, borçlar fazlalaşmış, işsizlik artmış, iğneden ipliğe her şey zamlanmıştır. Yoksulluk fren tutmamış, sefalet şartları insanımızı esir almıştır. Emeklimiz, işçimiz, esnafımız, memurumuz, köylümüz, çiftçimiz, esnafımız dara düşmüştür. Gelir dağılımında adaletsizlik katlanmış, servet farkı büyümüştür."

Bahçeli, karşı karşıya kaldıkları beşinci tehlikenin ise Türkiye'nin bekasını tehdit eden küresel ve bölgesel gelişmelerle hükümetin uluslararası teslimiyeti olduğunu öne sürdü.

Türkiye'nin üzerinde hesabı olanların hepsinin AK Parti'yi geçim kapısı gördüğünü savunan Bahçeli, şunları kaydetti:

"Vatanımız ve varlığımız üzerinde kim plan yapıyorsa AKP'yi kafese almıştır. Bir yanda Rumlara taviz verilmiş, diğer yanda Kıbrıs davasından geri adım atılmıştır. Bir yanda Yunan tezleri makul bulunmuş, diğer yanda Ege'deki haklarımıza gölge düşürülmüştür. Bir yanda Ermenilere mektuplar yazılarak özürler dilenmiş, diğer yanda tarihimize kara çalınmış, isyankarlara övgüler düzülmüştür. AKP, Müslüman katilleriyle bir olmuş, birliktelik kurmuştur. AKP, haçlı niyetlere payandalık ve paravanlık yapmıştır. Türk'e ve Türkiye'ye diş bileyen, İslam'a yumruğunu sıkan, ecdadımızdan intikam almak için kuyruğa giren ne kadar habis, hasis ve hain mihrak varsa AKP'yle masaya oturmuştur."

- Antalya

Kaynak: AA / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Devlet Bahçeli Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title