Haberler

Bahçeli, Sadece 3 İlde Miting Düzenleyecek

Güncelleme:

MHP lideri Bahçeli, 1 Kasım öncesi İzmir, İstanbul ve Ankara'da bölge mitingleri yapacak. Diğer illeri teşkilatlardan gelecek talep doğrultusunda değerlendirecek.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Genel Başkan Devlet Bahçeli'nin İzmir, İstanbul ve Ankara'da bölge mitingleri yapacağını belirterek, "Üç büyük miting dışında, teşkilatlardan gelecek talepler doğrultusunda, il mitingleri ve kapalı salon toplantıları da düzenleyebiliriz. MHP'nin çok sayıda miting yapmaması, seçim yardımının verilmemesinden değil, zaman darlığından dolayı. Bir mitingin masrafı ne ki?" dedi.

11 EKİM İZMİR, 18 EKİM İSTANBUL, 25 EKİM ANKARA

Yalçın, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ekim ayında Ankara'da düzenlenen toplantı ile partisinin seçim beyannamesini kamuoyuyla paylaşan Genel Başkan Bahçeli'nin 11 Ekim'de İzmir, 18 Ekim'de İstanbul ve 25 Ekim'de ise Ankara'da bölge mitingleri yapacağını belirterek, bu mitinglere çevre illerden de katılım sağlanacağını ifade etti.

"BİR MİTİNGİN MASRAFI NE Kİ?"

Semih Yalçın, "Üç büyük miting dışında, teşkilatlardan gelecek talepler doğrultusunda, il mitingleri ve kapalı salon toplantıları da düzenleyebiliriz. MHP'nin çok sayıda miting yapmaması, seçim yardımının verilmemesinden değil, zaman darlığından dolayı. Bir mitingin masrafı ne ki?" diye konuştu.

YURT DIŞINA DA ÇIKMAYACAK

Bahçeli'nin yurt dışında miting yapmasının programlanmadığını anlatan Yalçın, 1 Kasım Milletvekili Genel Seçimi öncesinde genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin Hollanda, İsviçre, Almanya, Fransa, Belçika ve Avusturya'da düzenlenen çeşitli etkinliklerde gurbetçi seçmenle bir araya geleceğini kaydetti.

Kaynak: AA / Güncel

Devlet Bahçeli İstanbul İzmir Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

mhp:

ülkücü dediğin 3 ilde yalnız miting yapar

8
8
yanıtYanıtla
Almanci:

cok bile sana

2
6
yanıtYanıtla
mhp li:

Bence miting sayısıni arttırmalı. En azından büyükşehirlere gitmeli.yörükler adana da mersinde seni bekler liderim.

7
0
yanıtYanıtla
mert Ali:

Bunasi ulkucu gerekli oldugunda gorevden kacan kendi basina karar veremez once ust akila sorar . Ust akil orta doguyu kasip kavuranlar , bunlarin derdi millet deyil inanmayan secimin ilk gunu bahcelinin konusmasini incelesin,

3
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title