Haberler

MHP'li Zuhal Topçu: Kadın Her Alanda Olmalı

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, "Kadının, eğitimde, siyasette, ekonomide ve bütün sosyal alanlarda görünür olması lazım." dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Topçu: - "Kadının, eğitimde, siyasette, ekonomide ve bütün sosyal alanlarda görünür olması lazım" MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu, "Kadının, eğitimde, siyasette, ekonomide ve bütün sosyal alanlarda görünür olması lazım" dedi.Topçu, MHP Kütahya Teşkilatınca 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir otelde düzenlenen etkinlikte yaptığı konuşmada, insan değerinin, bir güne sığmayacağını ancak ortak duygu, değer ve fikirlerin paylaşılması için böyle zamanlara ihtiyaç duyulduğunu bildirdi.Kadınların yaradılış özellikleri nedeniyle siyasete gönül ve baş koyduklarını vurgulayan Topçu, şöyle konuştu: "Siyasette, elimizi taşın altına koyarak buraya geldik. Burada olmanız aslında 'siyasette biz de varız' demenizin gündeme gelmesidir. Allah insanı yaratırken aslında dengeyi öyle bir tutturuyor ki, yüzde 50 yüzde 50 yaratıyor. Sayıda çok fazla değişiklik olmuyor. Kadınların da sayısı aynı, erkeklerin de sayısı aynı. O kadar özene bezene yaratmış ki annelik gibi kutsal bir görevi de bize bahşetmiş. 'Cennet anaların ayakları altındadır' derken ne kadar kutsal bir görevi ve çocuk yetiştirmeyi, doğurmayı, insana ait bir özelliği kadınlara bahşediyor. Onun için de böyle değerli bir varlığın toplumda cereyan eden olayların hiçbirine ilgisiz kalması düşünülemez. Onun için kadının her tarafta olması gerekiyor. Kadının, eğitimde, siyasette, ekonomide ve bütün sosyal alanlarda görünür olması lazım. Bugünler bahane, 8 Mart bahane ama kadınların her yerde olması mutlak ve şahane."Toplantıya, MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, MHP İl Başkanı Mehmet Ali Türker ve partililer katıldı. -MHP Genel Başkan Yardımcısı Zühal Topçu

Kaynak: AA / Güncel

Kütahya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title