Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk'ten Tarsus'a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, Mersin’in Tarsus ilçesini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, Mersin'in Tarsus ilçesini ziyaret etti.

Belediye Başkanı Şevket Can, tarafından karşılanan Genel Başkan Yardımcısı Öztürk, Tarsus Belediyesi'nin örnek ve başarılı bir belediye olduğunu söyledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Şevket Can, MHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk'e ilçede yaptığı ziyaretlere eşlik etti.

İlk olarak MHP İlçe Başkanlığına çıkan Genel Başkan Yardımcısı Öztürk'ün ayağına kurban kesildi, dualar yapıldı. Burada bir süre partililer sohbet eden Genel Başkan Yardımcısı Öztürk'ün, Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi'ne yaptığı ziyarete Mersin Milletvekili Adayı Baki Şimşek, MHP İlçe Başkanı Ertuğrul Bodur, Kadın Kolları Başkanı Fadime Şen, Ülkü Ocakları Başkanı Ali Rıza Genç ve çok sayıda partili eşlik etti.

Alkışlarla Kooperatif binasına giren MHP heyetine kamyoncu esnafı yoğun ilgi gösterdi.

Açılış konuşmasını yapan Tarsus Kamyoncular ve Tırcılar Kooperatifi Başkanı Feridun Ergül, ziyaret için teşekkür etti.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Mersin Milletvekili Adayı Oktay Öztürk, "Sizler ekmeğinizi kazanmak için yol boyu gidersiniz ve çok dikkatli insanlarsınız. Dikkati elden bıraktığınız an evdeki çocuğunuz size hasret kalır, eşiniz size hasret kalır başka yerde sizi bekleyen karnı doyacak insanlar size hasret kalır. Onun için sizler dikkati en yüksek insanlarsınız. Sizlerin 7 Haziran'da da bütün dikkatinizi elinizi vicdanınıza koyarak sendiğe yöneltmenizi istiyoruz. ya verdiğiniz oyla yine hak hukuk tanımayan zalimler başa gelecek, zulmedecek bu zülüm altında inleyen insanların ahı da sizleri saracak yada memleketin refaha, selamete çıkması için çorbada tuzu bulunanlardan olacaksınız" dedi.

MHP heyeti daha sonra Yarenlik Alanında esnaf ziyaretinde bulundular. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Oktay Öztürk Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title