Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Günal: "Türklüğün Bekası İçin Bu Sistemin Değişmesi Gerekiyor"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, “Biz milletimizin geleceği, Türklüğün bekası açından bu siteminin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, "Biz milletimizin geleceği, Türklüğün bekası açından bu siteminin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Tutarlı bir şekilde 'evet' kampanyası yapıyoruz. 'Evet' veren vatandaşımızda 'hayır' veren vatandaşımızda değerlidir" dedi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Günal, Kütahya Hazer Dinari Kültür Merkezi'nde, MHP Muğla Milletvekili Mehmet Erdoğan, MHP MKY üyesi Ali Garel ve MHP Kütahya İl Başkanı Mehmet Ali Türker ile birlikte basın toplantısı düzenledi. MHP olarak tutarlı bir şekilde 'evet' kampanyası yürüttüklerini dile getiren Günal, "Bizim görevimiz anlatmaktır. Biz milletimizin geleceği, Türklüğün bekası açından bu siteminin değişmesi gerektiğini düşünüyoruz. Tutarlı bir şekilde 'evet' kampanyası yapıyoruz. 'Evet' veren vatandaşımızda 'hayır' veren vatandaşımızda değerlidir. Ama MHP'lerin bir kısmını 'hayırcı' olarak görülmesi haksızlıktır. MHP'nin üyesi olmayanlar 'hayır' kampanyası yapıyor. 10 sene önce, 20 sene önce bizimle olmuş ve daha sonra partiden atılmış arkadaşlarımızın yürüttüğü çalışma, 'MHP'nin hayırcı' olarak görülmemelidir. Bu kişiler MHP bayrağı altında 'hayır' kampanyası yapamaz. Şuna dikkat etmemiz lazım. 17 Nisan'da Türkiye kapanmıyor. Türkiye bir yere gitmiyor. Herkes işinin başında. Biz Türkiye normalleşsin istiyoruz. Bunun için bunu istiyoruz. Kutuplaştırıcı ve ayrıştırıcı söylemlerden uzaklaşmalıyız. Vatandaşlarımızı 'evetçi' 'hayırcı' diye bölmek doğru değil. Ama bunu siyasi menfaatleri için provoke etmek isteyenler varsa buna da dikkate etmek zorundayız. Bizimle hukuki bir bağı olmayanlar kişiler MHP'nin adını kullanarak 'hayır' kampanyası yürütemez ve MHP'nin adını kullanamaz" diye konuştu.

Günal, MHP her zaman kriz çözen bir parti olduğunu sözlerine ekledi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Mehmet Günal Türkiye Kütahya Muğla Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title