Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Durmaz Açıklaması

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, "Geçmiş tezkerelerde olduğu gibi siyaseti bir kenara bırakıp, Türk milletinin karşı karşıya bulunduğu tehdit unsurlarını ortadan kaldırmaya dönük bir arayışa 'evet' dedik" dedi.

Durmaz, partisinin Sarıkaya ilçe teşkilatının düzenlediği bayramlaşma programında, TBMM'den geçen Irak ve Suriye tezkeresine destek verdikleri için eleştiriler aldıklarını belirterek, AK Parti'ye destek vermediklerini, MHP'nin desteğinin her zaman olduğu gibi Türk milletine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne olduğunu söyledi.

Dışarıdaki terör unsurlarının saldırısı, sınırların ihlali ya da başka tehditler karşısında zaman kaybedemeyeceklerini ifade eden Durmaz, bundan önceki tezkerelerde olduğu gibi bu tezkerede de Türk milletinin çıkarlarını göz önünde tuttuklarını belirtti.

Durmaz, şöyle konuştu:

"Geçmiş tezkerelerde olduğu gibi siyaseti bir kenara bırakıp, Türk milletinin karşı karşıya bulunduğu tehdit unsurlarını ortadan kaldırmaya dönük bir arayışa 'evet' dedik. 'Hayır' diyenler belli, CHP ile PKK'nın siyasi uzantıları. Kendi takdirleridir. Biz bu tezkereyle AKP'ye destek vermediğimiz gibi 'birileri bize ne diyecek?' diye de bir değerlendirme içerisinde olmadık." - Yozgat

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Sarıkaya Irak Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title