Haberler

MHP'den CHP'ye En Ağır Tepki: Önce Bu Kepazeliğin İzahatını Yapın

Güncelleme:

TBMM Başkanlık seçiminde MHP'nin tavrına yönelik CHP'den yapılan eleştirilere en sert tepki, MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan'dan geldi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, TBMM Başkanlık seçiminde MHP'nin tavrına yönelik CHP'den gelen eleştirilerle ilgili, "Kendi adaylarını, eski genel başkanlarını birkaç oy için bölücülerin önünde takla attıranlar önce bu kepazeliğin izahatını yapsınlar." dedi.

"PARTİMİZE YÖNELİK ORGANİZE LİNÇ KAMPANYASI"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan, yaptığı açıklamada, "TBMM Başkanlığı seçimi sürecinde ve sonrasında Milliyetçi Hareket Partisi'ni kendi meşreplerine ve dünya görüşlerine göre eleştiren çevreler ve siyasi partiler, yüksek perdeden ama içeriği boş laflar etmekte ısrar etmektedirler. Partimiz ve liderimize yönelik organize bir linç kampanyası yürütülmektedir." ifadesini kullandı.

"Biz bu süreçte gördük ki meğer ne kadar çok düşmanımız varmış. Meğer ne çok bölücünün, bezirganın, siyaset esnafının damarına basmışız." diyen Adan şöyle devam etti:

"BİZİ ELEŞTİRENLER, OYNAK VE KAYPAK SİYASETE ALIŞMIŞ..."

"Fakat bize düşmanlık edenlerin kimlerle dost olduğunu da gayet iyi biliyoruz. Bu çevreler söz birliği etmiş gibi her araçla bize saldırdılar ve saldırmaya devam ediyorlar. Bize düşmanlık edenler ve seçim sürecindeki tavrımızı eleştirenler; oynak ve kaypak siyasete alışmış, yağmurun yağdığı yere tarlalarını çekerek pozisyon almayı marifet zanneden çevrelerdir. Partimize ve liderimize karşı yürütülen bu linç kampanyası Allah'ın izniyle bir işe yaramayacaktır. Kendi adaylarını Cumhurbaşkanından icazet almaya gönderenler önce bunun hesabını kendi milletvekillerine, teşkilatlarına ve seçmenlerine versinler."

"ÖNCE BU KEPAZELİĞİN İZAHATINI VERSİNLER"

"Kendi adaylarını, eski genel başkanlarını birkaç oy için bölücülerin önünde takla attıranlar önce bu kepazeliğin izahatını yapsınlar. Bölücülerle kapalı kapılar ardında anlaşıp onların 48 adet oyuna mazhar olanlar, bunun sevincini yaşamaya devam etsinler. Biz kimseden icazet almadık, kimsenin sanal lokomotifine vagon olmadık, oy uğruna ilkelerimizden geri adım atmadık ve adayımızın sonuna kadar arkasında durduk. Bizi türlü oyunlarla, manipülasyonlarla ve kalemşorlarının gayretleriyle bölücülerle aynı dairenin içine sokmaya çalışanlar yanılmışlardır. Aklınıza bölücülerle birlikte hareket etmek geldi de, neden ortak çatı adayımız ve MHP'nin TBMM Başkan adayı Sayın İhsanoğlu'nu desteklemek aklınızın ucundan bile geçmedi?"

"KAFALARINA GÖRE OYUN KURMAYA KALKANLAR BİZİ HİÇ KARIŞTIRMASIN"

Hiçbir kurgunun parçası, aktörü, nesnesi, piyonu olmadıklarını, olmayacaklarını vurgulayan Adan, şunları kaydetti:

"Kafalarına göre oyun kurmaya, senaryolar yazmaya kalkanlar bizi hiç karıştırmasınlar. Bizim yerimiz, duruşumuz, ilkelerimiz bellidir. Biz ilkelerimizi anlatmaktan yorulmayız. Ama birileri anlamamakta ısrar ederlerse kendileri bilirler. MHP hiçbir koşulda bölücülerin veya onlarla iş tutanların dümen suyuna girmeyecektir. Milletimize verdiğimiz söz budur, ötesi de yoktur."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Celal Adan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (93)

KainMobil-IOS:

MHP beş para etmez bi parti oldun

16
30
yanıtYanıtla
yine krolar:

chp pkk partisidir artık

24
20
yanıtYanıtla
Mustafa Hatipoğulları.cCc.Mobil-IOS:

MHP SEN TÜRKİYENİN GURURU ONURU VE TEMİNATI SIN.KİMSENİN KİRLİ OYUNUNA ALET OLMADAN DOĞRU BİLDİĞİN ÇİZGİNDE DOSDOĞRU YÜRÜ.BİZ VE BİZİMGİBİ DÜŞÜNEN VATAN SEVDALILARI MAHŞERE KADAR YANINDA OLUP ÖLESİYE DESTEĞİMİZİ SUNACAĞIZ.BİZİM ORDAN BURDAN GELEN BİR SEFERLİK EMANET OYA İHTİYACIMIZ YOK.BUNDAN BÖYLE SENİN KEMİK OYUN ZATEN ONBEŞİN ÜSTÜNDE.KİMSEYE TAVİZ VERMENE GEREK YOK.BAŞBUĞUM DİK DUR İT ÜRER ((( KURT ))) YÜRÜR.)))))))))))))))))))))))))))))!

29
9
yanıtYanıtla
Siempre:

Eziksiniz MHPler Eziksiniz, Sizleri Satmıştır , Devlet Hemde Bahceli Alış Fiyatına Satmış Sizleri. :))

9
26
yanıtYanıtla
AKP liMobil-IOS:

Vallahi doğru söylemiş helal olsun MHP ye...

21
13
yanıtYanıtla
ÖZmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

Chp de atatürk ün askerleri artık olmuş apo nun askerleri

21
13
yanıtYanıtla
Ali babaMobil-IOS:

Bu MHP kapatılSa Türkiye güllük gülistanlık olur.Bu ülkeye zarardan başka bir şey vermiyorlar

12
22
yanıtYanıtla
TRmobilWeb@haberler.commobilWeb@haberler.com:

NE KADAR ÇOK VATAN HAINI VARMIS...SN.DEVLET BAHÇELI sana sonuna kadar HELAL OLSUN.Ülkenin menfaati için dimdik duruşunu takdirle izliyor,saygılarımı sunuyorum.

18
16
yanıtYanıtla
Siempre:

Sahibinden Satılık Devlet Hemde Bahceli. . :))

17
16
yanıtYanıtla
Halo:

Bu mhp bi halta yaramaz bolucu isi gucu kurtler anca oturup 15 milyar maas aliyorlar vatana en ufak katkilari y ok barisa karsiymislar kan istiyorlar

7
25
yanıtYanıtla
Tüm 93 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title