Haberler

MHP Genel Başkan Yardımcısı Adan Açıklaması

"Çaldıklarını kapatmak için devletin kurumsal yapısını ayaklar altına alıp, ekonomiyi alt üst etmelerinden dolayı Yüce Divan’a gidecekler"

MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, "Çaldıklarını kapatmak için, devletin kurumsal yapısını ayaklar altına alıp, ekonomiyi alt üst etmelerinden dolayı Yüce Divan'a gidecekler" dedi.

Adan, Ümraniye'de "Şehit Cengiz Akyıldız" adı verilen MHP Seçim İletişim Merkezi'nin açılışında gündeme ve seçim çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

İstanbul'daki imar değişiklikleri kararının Belediye Meclisi'ndeki AK Parti ve CHP'li üyelerin oy birliğiyle alındığını kaydeden Adan, "AK Parti sicili bozuk bir partidir, CHP sicili bozuk bir partidir" diye konuştu.

Adan, çözüm sürecine ilişkin olarak da, "Utanmadan, arlanmadan eşkıya başını da devlete ortak ettiler. Hapishanede 5 yıldızlı bir otelde kendi yandaşlarına nasıl talimat verdiğini hepiniz görüyorsunuz" ifadesini kullandı.

Alnı secde gören Anadolu çocuklarının sömürüldüğünü belirten Adan, hırsızı yakalayan polislerin tayin edildiği tek ülkenin Türkiye olduğu görüşünü dile getirdi.

Yolsuzluk ve rüşvetle suçlananların yargıya gitmemesinin ekonomiyi olumsuz etkilediğini anlatan Adan, "Çaldıklarını kapatmak için devletin kurumsal yapısını ayaklar altına alıp, ekonomiyi alt üst etmelerinden dolayı Yüce Divan'a gidecekler" dedi.

Türkiye'nin, Suriye'deki Türkmenler'i koruyamayacak kadar aciz bir ülke olmadığını da belirten Adan, "Türkiye, güçlüdür, büyüktür. Fakat Fatih Sultan Mehmet'in, Atatürk'ün oturduğu koltukta bugün hırsızları, arsızları koruyan bir Başbakan oturmaktadır. Bu, Türk milletine yakışmamaktadır" ifadesini kullandı.

Halkın MHP'yi artık iktidarda görmek istediğini dile getiren Adan, her bir partiliden en az 5 kişiyi kendilerine oy vermeleri yönünde ikna etmelerini istedi, bunun için de çok çalışmaları gerektiğini söyledi.

Seçim iletişim merkezinin açılış kurdelesini kesen Adan, hayırlı olması dileğinde bulundu.

Açılış törenine MHP İstanbul Milletvekili Ali Torlak, MHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Acar, MHP Ümraniye Belediye Başkan Adayı Sabri Şenel ile partililer katıldı. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Celal Adan Ümraniye İstanbul Türkiye Politika Güncel Haberler

title