Haberler

MHP Gaziantep İl Başkanı Taşdoğan: İktidara Geldiğimizde Müzakere Bitecek Mücadele Başlayacak

Mhp Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, partilerinin iktidara geldiğinde müzakerenin biteceğini ve çözüm sürecinin yerine mücadelenin başlayacağını söyledi.

Mhp Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, partilerinin iktidara geldiğinde müzakerenin biteceğini ve çözüm sürecinin yerine mücadelenin başlayacağını söyledi.

MHP İl Başkanı Muhittin Taşdoğan gündemi değerlendirmek için partisinde basın toplantısı düzenledi. Muhittin Taşdoğan, Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde devlete birtakım paralel yapılanmaların olduğunu kaydetti. Paralel yapının Abdullah Öcalan ve Selahattin Demirtaş olduğunu ileri süren Taşdoğan, çözüm süreci konusunda Başbakan Ahmet Davutoğlu'na yüklendi. Partisinin iktidara geldiği zaman müzakerenin biteceğini ifade eden Taşdoğan, çözüm süreci yerine mücadelenin başlayacağını kaydederek, şunları söyledi:

"Kendilerine sanal bir paralel yapı oluşturdular. Yapamadıkları beceremedikleri her şeyi dün kol kola gezdikleri insanların üzerlerine yıkıyorlar. Paralel yapı arıyorlarsa, bu işin altında da paralel yapı arıyorlar. Bu değişim ve paralel yapı icatlarından kaynaklanıyor. Paralel yapı arıyorlarsa Sayın Davutoğlu yanlış yerde arıyorsun. Paralel yapı Diyarbakır yolunda, paralel yapı Ergani yolunda paralel yapı orada vergi topluyor. Paralel yapı orada insanları askere topluyor. Paralel yapı mahkeme kurmuş. Paralel yapı senin bugün kol kola girdiğin Abdullah Öcalan'dır. Paralel yapı senin bugün kol kola girdiğin Selahattin Demirtaş'tır. Paralel yapı senin bugün kol kola girdiğin bölücülerdir. Sayın Davutoğlu'nun buradan yanlış yolda ve yanlış hedefte olduğunu söylemek istiyorum. Devlete paralel yapılanmayı Güneydoğu'da birtakım güçler yapmaktadır. O güçlerle uğraşınız. Onlarla pazarlığı bırakınız, müzakereyi bırakınız. Mücadeleye geçiniz. Milliyetçi Hareket Partisi gelince müzakere bitecek mücadele başlayacak." - Gaziantep

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Milliyetçi Hareket Partisi Abdullah Öcalan Ahmet Davutoğlu Gaziantep Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Ahmet paltamobilWeb@haberler.com:

Sen iktidar hesapları yaparken. Kimin kimi öldürdüğü de seni pek ilgilendirmiyor. Les Kargaları

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title