Haberler

MHP Gaziantep İl Başkanı Görevinden Ayrıldı

Güncelleme:

Gaziantep MHP İl Başkanı Mehmet Doğan'ın, özel nedenlerden dolayı görevinden ayrıldığı açıklandı.

Seçim öncesi yaşanan bazı olaylarda ismi geçen Gaziantep MHP İl Başkanı Mehmet Doğan'ın özel nedenlerden dolayı istifa ettiği açıklandı.

Seçimler öncesi 2 Mart günü MHP İl Başkanı Mehmet Doğan, beraberinde Şehitkamil İlçe Başkanı Hüseyin Kurt, telefonda tartıştığı eski milletvekili Ali Özdemir ve Gaziantepspor yönetim kurulu üyesi kardeşi Mehmet Özdemir ile yolda bir araya geldi. Bu sırada otomobille peşinden gittiği babasının dövülmek istendiğini gören Murat Doğan, MHP'li eski milletvekili Ali Özdemir ile kardeşi Mehmet Özdemir'e tabancayla ateş etti. Tabancadan çıkan kurşunlara hedef olan Özdemir kardeşler yaralanırken, MHP İl başkanı Mehmet Doğan, oğlu Murat Doğan ve MHP Şehitkamil ilçe başkanı Hüseyin Kurt olay yerinden kaçtı. Olaydan bir gün sonra polise teslim olan MHP il ve ilçe başkanı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, Murat Doğan ise tutuklandı.

MHP, GAZİANTEP'TE 3. PARTİ OLDU

Gaziantep'te yapılan seçimlerde 3'üncü parti olan ve bir ilçe belediye başkanlığı kazanan MHP'de İl Başkanı Mehmet Doğan'ın bugün görevinden ayrıldığı duyuruldu. MHP İl Başkanlığı'ndan konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi: Görevini başarı ile yürüten İl Başkanımız sayın Mehmet Doğan özel nedenlerden dolayı İl Başkanlığı görevinden ayrılmıştır. İl Başkanlığı görevine ise 21 Nisan 2014 tarihinde Uz. Dr. Ali Muhittin Taşdoğan seçilmiştir. Partimiz Genel Merkezi ve Sayın Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli Bey'in olurlarına arz edilmiştir.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hüseyin Kurt Mehmet Doğan Murat Doğan Şehitkamil Politika Güncel Haberler

title