Haberler

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Mazbatasını Aldı

26. Dönem MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, mazbatasını aldı.

26. Dönem MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, mazbatasını aldı.

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, beraberinde parti yöneticileriyle birlikte Erzurum Adliyesi'ne gederek, Hakime Emine Kahraman'dan mazbatasını aldı. Prof. Dr. Aydın, "Rabbim hayırlı hizmetlere vesile kılsın inşallah" dedi.

Öte yandan sosyal medyada bir mesaj yayınlayan Aydın mesajında; "1 Kasım seçimlerinde büyük bir özveriyle çalışan, destek veren, başarı dileğinde bulunan ve dualarını eksik etmeyen herkese sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Allah hepinizden razı olsun" dedi.

TEŞKİLATLARA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

26.Dönem MHP Erzurum Milletvekili Kamil Aydın, Erzurum'da bulunan teşkilat, ocak ve sendikalara teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

MHP Yakutiye, Aziziye ve Palandöken ilçe teşkilatlarının yanı sıra Kamu-Sen Erzurum Şubesini de ziyaret eden Aydın, yoğun ilgiliyle karşılaştı. Aydın, destek veren herkese tek tek teşekkür etti. Ziyaretleri esnasında özellikle gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Kamil Aydın ziyaretlerini sürdüreceğini belirtti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzurum Adliyesi Emine Kahraman Kamil Aydın Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title