Haberler

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın: "Erzurum'un Sesi Olduk"

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, "30 Mart günü değerli hemşehrilerim Erzurum'un yarınlarını ve geleceğini göz önünde bulundurmak suretiyle en doğru ve en hayırlı tercihi yapacaklardır inşallah" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi'nin (MHP) Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, 30 Mart Mahalli Seçimleri'ne iki gün kala bir değerlendirmede bulundu. Aralık ayından bu yana yürüttükleri seçim çalışmalarının her bir gününün ayrı coşku ve heyecan içerisinde geçtiğinin altını çizen Prof. Dr. Kamil Aydın, "Her biri birbirinden kıymetli hemşehrilerimizden aldığımız güç ve destekle neredeyse dört ayı geride bıraktık. Gittiğimiz her ilçede, yollarını aşındırdığımız her mahalle köyde ayrı bir sıcaklık, ayrı bir ilgi ve ayrı bir teveccühle karşılaştık. Çaldığımız her kapıda mütebessim yüzler gördük, sıktığımız her elde samimiyeti adeta iliklerimize kadar hissettik. Kimseye yalan söylemedik, kimseyi aldatmadık, kimseyi kırmadık ve incitmedik. Attığımız her adımda Erzurum'u anlattık, Erzurum'un sorunlarını ortaya koyduk ve bu sorunların çözümüne giden yolları gösterdik, projelerimizi açıkladık. Attığımız her adımı Erzurum için attık, Erzurum'la birlikte yürüdük, Erzurum'la yattık, Erzurum'la kalktık. Dört bir yanımızdaki Erzurum sevdalıları sayesinde yüreğimizdeki Erzurum sevdası öylesine büyüdü ve öylesine perçinlendi ki; Allah'ın izniyle gücümüze bu sayede her gün biraz daha güç kattık" diye konuştu.

AYDIN: ERZURUM'UN SESİ OLDUK

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, seçim çalışmaları kapsamında girmedik sokak, çalmadık kapı bırakmadıklarını belirterek, "Hizmetsizlikle baş başa bırakılmış ve kendi kaderine terk edilmiş Yakutiye ilçemiz, belediyecilik açısından büyüme, gelişme, değişme ve dönüşme arzusunu bizimle ifade etti. Palandöken ilçemizde beton bloklara adeta hapsedilmiş olan hemşehrilerimiz, park ve bahçelere, sosyal donatı ve yaşam alanlarına duydukları ihtiyacın cevabı olarak bizleri gördü. Kendi memleketinde garip kalmış olan Palandöken Dağı, Erzurum ve Erzurum halkına duyduğu özlemi bizimle tarif etti. Bu bağlamda turizmin asıl tanımı dahi Erzurum'da bizimle yapıldı. Aziziye ilçemizdeki termal kaynaklar bizimle hatırlandı; Ilıca ve Dadaşkent'in sesi bizimle duyuldu. Pasinler'de, Köprüköy'de, Horasan'da, Hınıs'ta, Çat'ta, Tekman'da, Karayazı ve Karaçoban'da üç hilal birden doğdu. Birliğin, beraberliğin ve kardeşliğin adresi olduk. Tortum'da, Uzundere'de, Şenkaya'da, İspir'de, Pazaryolu'nda, Aşkale'de, Oltu, Olur ve Narman'da yürekler hamdolsun bizimle attı. Kilometrelerce yol yaptık, yürüdük, koştuk, koşturduk. Zerre kadar yorulmadık, üşenmedik. Çünkü biz bu yola Erzurum için, Erzurumlu için ve Erzurum'un yarınları için çıktık. Erzurum'un heba edilen yıllarının hesabını sormak için çıktık" şeklinde konuştu.

"ERZURUM'A HİZMETKAR OLMAYA TALİBİZ"

Erzurum'un ve Erzurumluluğun başlı başına bir değer ve marka olduğunu vurgulayan MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, "Biz Erzurum'u dün tanımadık, dün tanışmadık. Yıllarımızı bu şehirde geçirdik, geçirmeye de devam edeceğiz. Erzurum 'değer' dedik; gayretin, çabanın, zahmetin ve külfetin her türlüsü 'Erzurum'a değer' dedik. Bir olursak, birlik olursak, dirlik ve beraberlik içerisinde olursak, 'külfet nimete döner' dedik, 'emek yemeğe döner' dedik. Sırt sırta verirsek, emaneti ehline teslim edersek, 'Erzurum canlanır' dedik, 'Erzurum güçlenir' dedik, 'hizmetle yoğrulur' dedik. İşte bu çerçevede biz 30 Mart'ta emanete talibiz. Erzurum'un hakkını teslim etmeye, onu başımızın üzerinde gezdirmeye ve Erzurum halkına hizmetkarlığa talibiz" dedi.

KAMİL AYDIN: ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN

Seçim çalışmaları kapsamında kendilerine gösterilen ilgi, alaka ve teveccühten dolayı duydukları memnuniyetin tarif edilemeyecek kadar büyük olduğunu ifade eden Prof. Dr. Kamil Aydın, "Seçim çalışmalarımız boyunca bizi destekleyen ve gücümüze güç katan herkese en kalbi şükranlarımı sunuyorum. Analarımıza, bacılarımıza saygı ve hürmetlerimi sunuyorum. Genç kardeşlerimin gözlerinden ve o pak alınlarından öpüyorum. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Çıktığımız bu yolda Mevla bizleri utandırmasın inşallah. 30 Mart seçimleri Erzurum ve ülkemiz için, Türk-İslam alemi için güzelliklere ve hayırlara vesile olsun" şeklinde konuştu. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kamil Aydın Palandöken Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title