Haberler

MHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, Projelerini Tanıttı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) proje tanıtım toplantısı Erzurum Armeda Düğün Salonunda gerçekleşti. Toplantıya Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ve çok sayıda partili katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okumasından sonra açılış konuşmasını yapan Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın her şeyin Erzurum için olduğunu belirtti. Aydın sinevizyon gösterisiyle projelerini tanıttı. Öne çıkan projeler arasında Belediye kampusu kentin doğusuna can verecek. Kent ormanları dört bir yana yayılacak. Kent meydanı ve şehir tramvayı Erzurum üreticiler birliği kurulacak. Kapalı hayvan Pazar ve hijyenik kurban kesim hanesi yapılacak. Şehrin girişi modern görünüme kavuşacak. Erzurum fuar alanı ve kongre merkezi. Her ilçede modern pazarlar. Kent bilgi sistemi. Yenilenebilir enerji teşviki. Modern taksi durakları. Hafif raylı sistem. Taş ambarlar mısır çarşısı olacak. Kentsel dönüşümde örnek yaşam alanları dikkat çekti.

Prof. Dr. Aydın,"Palandökenin eşsiz güzelliğine havasına ve suyuna sahip çıkacağız. Kentsel dönüşüm projemiz uygulanacak. Erzurum'da park sorunu çözülecek. Tüm ilçelerimiz turizmden pay alacak. Tarih, kale surlarında yeniden canlanacak. Erzurum'da mahalle evleri yapılacak. Musluklardan içilebilir temiz su akacak. Erzurum engelsiz şehir olacak. Erzurum'a kahramanlar müzesi yapılacak. Öğrencilerimiz Erzurum'da yalnız kalmayacak. Mesleksiz genç kalmayacak. Sporda dünya şampiyonları çıkacak. Erzurum'da toplu ulaşım çilesi son bulacak. Belediye çalışanları sosyal haklarına kavuşacak. Görüntü kirliliği olmayacak. Üniversiteli barınma sorunu yaşamayacak. Modern tarım ve modern hayvancılık daha etkin kılınacak. Meralar ıslak edilecek. Taş mağazaları kapalı çarşı olacak. Markalar yarışacak. Yüksek hızlı tren ya gelecek ya gelecek ve ısınma sorununa çare bulacağız." şeklinde diğer projelerin tanıtımını yaptı. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Kamil Aydın Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title