Haberler

MHP Düzce Teşkilatı Bayramlaştı

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce teşkilatı bayramlaştı.

Milliyetçi Hareket Partisi Düzce teşkilatı bayramlaştı. İl Başkanlığında yapılan bayramlaşmaya bayram öncesinde iş kazası geçiren MHP Düzce İl Başkanı Abdullah Danışmaz da katıldı.

MHP Düzce İl Başkanlığı binasında yapılan bayramlaşma törenine İl Başkanı Abdullah Danışmaz, İl yönetim kurulu üyeleri, merkez ilçe yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis grup başkan vekili Ercan Katırcıoğlu ve belediye meclis üyeleri, Ülkü ocakları yönetim kurulu üyeleri ile partililer katıldı. Bayramlaşma programında konuşan İl Başkanı Abdullah Danışmaz; Güneydoğu'da yaşanan olaylara değinirken Hükümetin dış politika da sıkıntılar yaşadığının altını çizdi.

İl Başkanı Danışmaz, "Mübarek Kurban Bayramı öncelikle tüm İslam alemine daha sonra Milliyetçi Hareket Partisine gönül veren tüm dostlarımıza Irak'ta Suriye'de zulüm gören soydaşlarımıza ülkücü kardeşlerimize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum. Allah bu mübarek Kurban Bayramında herkese yardım etsin. Güneydoğu'da yaşanan sıkıntıları hepimiz çok iyi biliyoruz. Burada hükümetimizin dış politikasında yanşan sıkıntılar görülüyor. Bugün Bayram kırgınlık kızgınlıkların kalkması gerekiyor. Bu bayramda aramızdaki buzları eritmemiz gerekiyor. Uslübü daha düzgün hem siyasette hem arkadaşlarımız arasında uslübü düzgün bir konuşma yapmamız gerekiyor" dedi.

Danışmaz, önümüzde ki yıl genel seçimlerde başarılı çalışmalar yapacaklarına inandıklarını belirterek "2015 kurban bayramına iktidar partisi olarak gireceğimize inanıyorum. O zaman burada iktidar partisi bayramlaşması yapacağız inşallah" diye konuştu.

Abdullah Danışmaz'ın konuşmasının ardından program basına kapalı olarak devam etti. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi ABDULLAH DANIŞMAZ Düzce Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title