Haberler

MHP Develi ve Yahyalıya Çıkarma Yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Develi ve Yahyalı İlçelerini ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Develi ve Yahyalı İlçelerini ziyaret etti.

Yaklaşan Mahalli İdare Seçimleri öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Prof. Dr. Yusuf Halaçoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy, Develi ve Yahyalı İlçelerini ziyaret etti. Seçim ziyaretlerinin ilkini Develi İlçesine yapan Milliyetçi Hareket Partilileri, İlçe Başkanı Adnan Köksal, Belediye Başkan Adayı Mehmet Mankal ve partililer tarafından karşılandı.

Develi ilçesinde konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu, Genel Başkanın gelişinden önce ilçe ziyaretleri yaptıkları ve bu ziyaretlerde MHP'ye karşı büyük sevgi gösterisinin bulunduğu ifade ederek "Yeşilhisar İlçesine yaptığım ziyarette bazı AKP'li yöneticiler MHP'yi destekleyeceklerini ifade ettiler. Çünkü kimse hırsızlar ile beraber olmak istemiyor" dedi.

AK Parti'yi ciddiye almadığını ifade eden Halaçoğlu konuşmasına şöyle devam etti:

"Başbakan çığırından çıkmış durumda, ne konuştuğunu bilmiyor. Cumhuriyet Halk Partisi ise halen sorunlar ile uğraşmakta, Türkiye'de hükümete alternatif tek parti Milliyetçi Hareket Partisidir, Biz ihlas ile yola çıkan partiyiz, kimseden icazet almayız."

Milliyetçi Hareket Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy ise yaptığı açıklamada Kırşehir ilinde meydana gelen kazada hayatını kaybeden 4 polis memuru ile ilgili açıklama yaparak "Kayseri'den Muş'a polis mi gider? Ülkesinden, halkından korkan Başbakan mı olur? Muş iline yakın birçok il bulunmakta iken neden destek Polis Kayseri'den isteniyor. Demek ki Başbakanın meydanlarda toplandıkları kalabalığın geneli polis. Peki bu hayatını kaybeden Polis Memurunun 2 yaşındaki kızı ne yapacak" dedi.

Develi İlçe ziyaretinin ardından Grup Başkanvekili Halaçoğlu ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy Yahyalı İlçesini ziyaret etti. İlçe Başkanı Bekir Erdoğan, Yahyalı Belediye Başkan Aday Fatih Özdemir ve partililer tarafından İlçe girişinde karşılanan Milletvekili Halaçoğlu ve Belediye Başkan Adayı Mustafa Özsoy uzun bir konvoy eşliğinde Yahyalı İlçe teşkilatını ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili Prof Dr Yusuf Halaçoğlu ile Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Özdemir'e tüm Yahyalı Halkının destek vermesi gerektiğini söylediler. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Yahyalı Develi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title