Haberler

MHP Genel Merkezi 8 İl ve 3 Merkez İlçe Teşkilatını Kapattı

Güncelleme:

MHP Genel Başkan Yardımcısı Şefkat Çetin, 8 il ve 3 merkez ilçe teşkilatını yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapattıklarını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Şefkat Çetin, Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane, Çorum il, Elazığ merkez, Bayburt merkez, Gümüşhane merkez ilçe teşkilatlarının kapatıldığını açıkladı.

"YENİ TEŞKİLAT KURULUNCAYA KADAR KAPATILDI"

Şefkat Çetin yaptığı yazılı açıklamada, "Parti tüzüğümüzün 52. ve 54. maddelerinin tanıdığı yetkiye istinaden; Elazığ, Samsun, Tokat, Kırklareli, Tekirdağ, Bayburt, Gümüşhane, Çorum İl, Elazığ Merkez, Bayburt Merkez, Gümüşhane Merkez İlçe Teşkilatları, MYK'nın verdiği yetkiye dayanarak Başkanlık Divanı tarafından tüzüğümüzün 34. Maddesine göre yeni teşkilat kuruluncaya kadar kapatılmıştır. Bu karar 33/02/2016 tarihinde il başkanlıklarına ve Valiliklere bildirilmiştir" ifadesini kullandı.

"DİSİPLİN İŞLEMLERİ DE DEVAM EDİYOR"

Tüzüklerinin ilgili maddeleri gereğince disiplin işlemlerinin de devam ettiğini kaydeden Çetin, kesin kararın verilmesi akabinde kamuoyunun bilgilendirileceğini bildirdi.

MHP'de daha önce de Denizli, Aksaray, Uşak ve Kilis il teşkilatları ile Aksaray Merkez ilçe teşkilatı kapatıllmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Kırklareli Samsun Elazığ Tokat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (152)

ZAZA:

BOŞ BELEŞLERİN ADRESİ MHP

24
14
yanıtYanıtla
turk milleti:

ulkuculer her gecen gun devlet bahceliden daha cok nefret ediyorlar, bakmayin siz ulku ocaklarinin basina olarak getirilen kisilerin devlet bahcelinin arkasindayiz demelerine, taban oyle demiyor, , devlet bahceliye dis biliyorlar,

26
2
yanıtYanıtla
komple kapatın gitsin:

zaten işi yaramıyor. malum ak parti sizden daha iyi mhpli olmuş muhahahha :)

15
11
yanıtYanıtla
ZAZA:

YiYİN BİRBİRİNİZ ŞEYTANLAR

14
12
yanıtYanıtla
Selami Çelik:

İlk seçimde millette sizi kapatacak.

24
1
yanıtYanıtla
ALİ:

DEVLET BAHÇELİ VE EKİBİ BİRAZ ŞAHSİYETLİ OLSALAR ORALARDA OTURMAZLAR.

22
3
yanıtYanıtla
cihan mehmet:

şuan seçim olsa baraj altında kalacağınız çok iyi bilenlerdensizni ama velakin saraya yağcılık olsun diye koltuğu bırakmak istemiyrsunuz. ama bu milletin vebalı sn. bahçeli veçevresindeki yalakalara. Haberle İlgili Yorumunuzu Yazın

19
5
yanıtYanıtla
ZAZA:

ÜLKÜCÜ KIZLAR BENİ TANIR BİNGÖLÜN YAKIŞIKLI ZAZASI DEMENİZ YETERLİ

5
19
yanıtYanıtla
MALATYALI (ALPEREN 44):

BAHÇELİ BU KAFAYLA YAKINDA PARTİYİDE KAPATIR. SANA OY YOK OYLAR AKP''YE TAYİP BABAYA

13
11
yanıtYanıtla
LAZKURT:

TÜRKIYEDE TÜRK KALMADI. BOZKURTLARIN LIDERI LAZ TAYYIP OLDU, TÜRKIYENIN SAHIBI KÜRT ÖCALAN

12
10
yanıtYanıtla
Tüm 152 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title