Haberler

MHP'den Üç Aylar İçin Lokma Hayrı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı, üç ayların başlaması nedeniyle lokma hayrında bulundu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanlığı, üç ayların başlaması nedeniyle lokma hayrında bulundu.

Parti binası önünde gerçekleştirilen etkinliğe, MHP Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, MHP Merkezefendi İlçe Başkanı Fatih Coşkun, MHP 21. Dönem Milletvekili Salih Erbeyin, MHP Milletvekili adayları Zafer Kaplan, Cafer Birtürk, Ümit Bahtiyar, Ülkü Ocakları Başkanı Hüseyin Ülgen, Ülkücü İşçiler Derneği Ege Bölge Sorumlusu Caner Sarıoğlu, Ülkücü İşçiler Derneği Şube Başkanı Mehmet Salih İrdem, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

MHP İl Başkanı Yasin Öztürk yaptığı açıklamada, "Üç ayların başlaması nedeniyle etkinliğimize katılanlara sonsuz teşekkür ediyorum. Bu mübarek günlere tekrar erişmiş olmanın sonsuz huzurunu ve mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Üç aylar, keremi bol olan Rabbimizin biz Müslümanlara sunduğu bereketli zamanlardandır. Bin aydan daha hayırlı olan 'Kadir Gecesi'ni de içerisinde barındıran bu aylarda, rahmet kapıları sonuna kadar açılır. Bu nedenle en iyi şekilde değerlendirebilmeye çalışmalıyız" dedi. - DENİZLİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Milliyetçi Hareket Partisi Salih Erbeyin Denizli Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title